Eerste poster 'Chaos Walking' met Tom Holland en Daisy Ridley

De scifi-avonturenfilm lijkt nu echt te gaan verschijnen.

Een tijdje geleden lekte al een trailer voor de film Chaos Walking die al een tijdje op de plak ligt om uitgebracht te worden. Dit is er nog steeds niet van gekomen, maar nu lijkt de release toch een stapje dichterbij.

Hieronder zie je namelijk een eerste affiche voor de film van Doug Liman (American Made, Edge of Tomorrow). In zijn sciencefictionfilm zijn de hoofdrollen voor Spider-Man-acteur Tom Holland en Star Wars-actrice Daisy Ridley. Samen met de tagline 'No One Escapes The Noise' zie je ze op onderstaande poster.

Bekijk de afbeelding
In 2017 opgenomen, met forse reshoots
De film van Lionsgate Films, gebaseerd op de Young Adult-boekenreeks van Patrick Ness, werd al in 2017 opgenomen en in 2019 waren er $15 miljoen kostende reshoots onder leiding van regisseur Fede Álvarez (Evil Dead, Don't Breathe).

Met aanvullende rollen voor Mads Mikkelsen, Kurt Sutter, Nick Jonas en Demián Bichir gaat Chaos Walking over een wereld waar mensen elkaars gedachten kunnen horen en vrouwen niet meer lijken te bestaan... Vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair