Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Jingle Jangle: A Christmas Journey (2020)
Regie: David E. Talbert | Cast: Forest Whitaker, Madalen Mills, Keegan-Michael Key, e.a.
Wanneer de opgewekte speelgoeduitvinder Jeronicus Jangle wordt verraden door zijn leerling Gustafson, die een paar geweldige ideeën van hem steelt, verliest hij langzaamaan alle hoop. Jaren later heeft Gustafson een eigen imperium opgebouwd en zit Jeronicus nog steeds in zak en as. Maar alles verandert wanneer zijn nieuwsgierige en even geniale kleindochter Journey haar hulp aanbiedt. Als de twee op tijd hun nieuwe magische uitvinding kunnen ontwikkelen, verandert hun leven waarschijnlijk voorgoed.

Fantasy Island (2020)
Regie: Jeff Wadlow | Cast: Michael Peña, Lucy Hale, Maggie Q, e.a.
Mr. Roarke, de gastheer van een tropisch resort op een afgelegen eiland, verwelkomt vijf vreemden van elkaar die allen een verblijf hebben gewonnen. Op het eiland laat Roarke de dromen van zijn gasten uitkomen. Hun fantasieën veranderen echter al snel in een nachtmerrie. De gasten moeten snel achter het geheim van het eiland zien te komen.

Force of Nature (2020)
Regie: Michael Polish | Cast: Mel Gibson, Emily Hirsch, David Zayas, e.a.
Agent Cardillo en zijn partner Jess proberen zo snel mogelijk een appartementencomplex te evacueren wanneer een orkaan Puerto Rico nadert. Tijdens die missie stuiten de twee op een criminele bende die uit is op een zeer waardevol kunstwerk. Samen met een bonte groep huurders en een koppige oud-agent en zijn dochter proberen Cardillo en Jess de criminelen, die geweld niet blijken te schuwen, te stoppen.


En verder onder meer...

Actie
Kickboxer: Vengeance (2016)

Drama
Citation (2020)
La vita davanti a sé (2020)
What We Wanted (2020)

Kerst
Almost Christmas (2016)

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Gebruikt Filmtotaal voor deze berichten een template en gooien ze daar lukraak films in? In welk universum is 'Force of Nature' een topfilm?

Fluffer

Avatar

Force of nature is allesbehalve een topfilm , een zoveelste vervelende die hard kloon maar dan met een mini budget .
Tijdverlies.

NieuwsFilm

meest populair