Slechts een handjevol monsters in 'Monster Hunter'

Maar er wordt wel al gewerkt aan een sequel!

Vorige maand kregen we nog de eerste trailer te zien van Monster Hunter, de nieuwe film van regisseur Paul W.S. Anderson, o.a. bekend van de Resident Evil-franchise. Voor Monster Hunter werkt hij weer samen met Milla Jovovich, die opnieuw de hoofdrol vervult in een film van haar echtgenoot.

Jovovich speelt lieutenant Artemis, die samen met haar loyale soldaten belandt in een andere wereld vol brute monsters. Nu laat Anderson echter weten dat er niet zo heel veel monsters in de film te zien zullen zijn.

Dit liet de regisseur in een recent interview los: ''Monster Hunter is een gigantische wereld. In de videogame komen honderden monsters voor. Ik kan dus alleen maar het tipje van de sluier oplichten en enkel zo'n vijf tot zes monsters in de film laten zien. Er is dus nog onwijs veel materiaal waarmee we kunnen werken!''

Vervolg
Waarom er maar een handjevol monsters in de film voorkomen liet Anderson niet weten, maar Jovovich zegt wel dat er nu al gewerkt wordt aan een vervolg, waarin dus hoogstwaarschijnlijk nieuwe andere en monsters te zien zullen zijn: ''Paul is nu al bezig met script voor een sequel. Hij zou het geweldig vinden om op z'n minst nog een film te kunnen maken''.

NieuwsFilm

meest populair