'Suspiria'-vervolg zou echt bizar zijn geweest

'Suspiria'-vervolg zou echt bizar zijn geweest

Een film die zich over vijf periodes en locaties afspeelt.

In 2018 kregen we Suspiria te zien, een remake van de klassieke film met dezelfde naam, gemaakt door Luca Guadagnino. De film was mooi, gruwelijk, maar ook wat langgerekt. Toch zou de film bijna een vervolg hebben gekregen.

Dat zal er niet komen, zoals de regisseur zelf zegt: "Het was een ramp aan de box office. Ik weet dat mensen de film steeds meer kunnen waarderen. Ik hield er ook echt van om hem te maken. Maar schrijver David Kajganich en ik hebben de film ook echt bedacht als de eerste helft van een groter verhaal."

Wat dan?
Dat grotere verhaal zou bestaan hebben "uit vijf verschillende tijdzones en locaties. Een daarvan was Helena Markos die als charlatan in het jaar 1200 in Schotland woont, en hoe ze het geheim van het eeuwige leven wist te achterhalen."

Maar zover mocht het tot nu toe niet komen. De enige hoop voor fans zal natuurlijk zijn dat de film genoeg gekeken wordt op Amazon Prime Video, waar deze bij hoort. Mocht dat het geval zijn, dan zou het zomaar kunnen dat er alsnog een vervolg komt in de toekomst.

NieuwsFilm

meest populair