Geruchtengekte: Amber Heard naar Marvel, Chris Evans in 'Star Wars' en terugkeer Deadpool en Alita: Battle Angel

Geruchtengekte: Amber Heard naar Marvel, Chris Evans in 'Star Wars' en terugkeer Deadpool en Alita: Battle Angel

We hebben weer wat vergezochte geruchten in filmland.

Mogelijk doordat het echte filmnieuws een beetje uitdroogt of dat maffe berichten gewoon goed scoren online, verschijnen er soms geruchten die bij voorbaat al aandoen als direct uit de duim gezogen. Hieronder weer een paar van die geruchten van afgelopen dagen.

We beginnen met het gerucht van Daniel Richtman dat Amber Heard in gesprek zou zijn met Marvel Studios voor een rol in het Marvel Cinematic Universe. En dat is uiteraard wat vreemd. Het is nog maar de vraag of Warner Bros. haar terug wil in het DC Extended Universe.

Chris Evans in Star Wars?
Ook meent dezelfde Richtman dat Chris Evans in gesprek is met Lucasfilm voor een rol in een Star Wars-project. Dit kan uiteraard, maar waarschijnlijk is dit ook weer wilde speculatie. De series trekken juist minder grote namen aan en op dit moment is er maar weinig bekend over de status van de bioscoopfilms.

En dan Deadpool. De website Small Screen meldt dat Ryan Reynolds' Deadpool terugkeert in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). En Grace Randolph weet dat Disney werkt aan een tweede Alita: Battle Angel-film of een serie op Disney+. Hoe denk jij over deze geruchten?



NieuwsFilm

meest populair