Tony Stark is dood en Iron Man keert niet terug in Marvel Cinematic Universe. Toch?

Tony Stark is dood en Iron Man keert niet terug in Marvel Cinematic Universe. Toch?

Geen plannen om dé Marvel-held uit het MCU terug te brengen

Hoe graag zou jij Tony Stark terug willen zien in het Marvel Cinematic Universe? De één is na de vele films met Robert Downey Jr.'s personage wel klaar met zijn verhaal en de ander ziet hem graag weer in zijn ijzeren harnas. Voor de laatste is er nu minder goed nieuws.

Het boek Tony Stark in het Marvel Cinematic Universe is écht gesloten. Dit is bevestigd door Victoria Alsonso, de Executive Vice President of Marvel Studios in gesprek met de Spaanstalige website Clarin.


"Tony Stark is dood. En dat is het verhaal. Van een wederopstanding weet ik niets, ik weet niet hoe we het zouden moeten doen. Hij heeft zijn erfenis nagelaten, bijvoorbeeld waarvoor hij stond. Bijvoorbeeld voor wie hij is voor Spider-Man, aangezien Peter Parker een soort zoon is geweest. Dus je ziet veel van wat Tony Stark zou zijn geweest terug in Peter Parker. En het lijkt me dat je dat constant ziet in hoe de ene persoon de andere beïnvloedt. Maar nee , op dit moment hebben we geen plannen."

Op dit moment...
De boodschap van de Executive Vice President is wat vaag over de dagen na Phase 4. Het lijkt er verdacht veel op dat Marvel Studios vooralsnog weinig met Tony Stark zal doen in de komende reeks films.

Maar wie weet zijn er wel plannen met het personage in de periode daarna. Wat zeg jij? Ergens in Phase 5 weer een Iron Man-film met Downey Jr.? Alles kan uiteraard met het Multiverse.

NieuwsFilm

meest populair