Jude Law reageert koel op ontslag Johnny Depp bij 'Fantastic Beasts 3'

Jude Law reageert koel op ontslag Johnny Depp bij 'Fantastic Beasts 3'

Jude Law niet emotioneel onder vertrek Depp.

In de Fantastic Beasts-reeks zitten heel wat grote namen en voor Warner Bros. is het één van de topfranchises die ze op dit moment in de bioscopen uitbrengen. Het laten vertrekken van Johnny Depp bij Fantastic Beasts 3 was waarschijnlijk een lastige keuze, maar geheel onverwacht komt het niet.

Ook de cast krijgt met het vertrek van de superster te maken, terwijl de kans groot is dat topacteur Mads Mikkelsen (Hannibal, Rogue One: A Star Wars Story) mogelijk de rol overneemt. In gesprek met Entertainment Tonight was acteur Jude Law redelijk koel en afstandelijk over de keuze van Warner Bros.

"Het is een enorme film, en er zitten heel veel lagen in. Het is waarschijnlijk een van de grootste producties waar ik ooit aan heb gewerkt," vertelde Law aan Entertainment Tonight. "En in een situatie als deze ga je naar de studio. Dat is alles wat je kunt doen. Omdat je moet komen opdagen en je rol moet spelen."

Geen scènes samen gefilmd
"Het was ongebruikelijk voor mij omdat het in feite over een specifieke rol gaat," voegde Law er aan toe. "Johnny heeft eigenlijk maar een dag gefilmd, denk ik, in zijn eentje." Fans zien de acteur overigens graag als Gellert Grindelwald terugkeren, maar de kans dat dit gebeurt is klein. De camera's van regisseur David Yates staan al aan.

NieuwsFilm

meest populair