Tom Holland in eerste beelden 'Chaos Walking'

Tom Holland in eerste beelden 'Chaos Walking'

Ook met Star Wars-actrice Daisy Ridley.

De één is vooral bekend uit Star Wars en de ander zagen we al een aantal keer als Spider-Man. We hebben het uiteraard over Daisy Ridley en Tom Holland die samen te zien zullen zijn in de scifi-avonturenfilm Chaos Walking. Hieronder de eerste officiële beelden.

Even geleden lekte er een trailer en later deze week zal de officiële versie online verschijnen. We hebben wel alvast een wat langere teaser en een reeks foto's uit de film van regisseur Doug Liman, bekend van films als American Made en Edge of Tomorrow. Hieronder die zogenaamde trailer teaser via IGN.

Tweet verwijderd

In de niet al te verre toekomst vindt Todd Hewitt (Holland) het mysterieus meisje Viola (Ridley). Ze maakt een noodlanding op zijn planeet, waar alle vrouwen zijn verdwenen en de mannen worden getroffen door 'The Noise'. Dit is een kracht die al hun gedachten laat zien.

In dit gevaarlijke landschap wordt Viola's leven bedreigd. Terwijl Todd belooft haar te beschermen, zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van de planeet moeten ontrafelen.

Ook heel veel Chaos Walking-foto's
Ook zijn er rollen voor onder meer Mads Mikkelsen, Kurt Sutter, Nick Jonas en Demián Bichir. Via IGN krijgen we ook een flinke reeks foto's uit de film, en vanaf de set. Vanaf 4 februari in de Nederlandse bioscopen.

Foto's verwijderd

NieuwsFilm

meest populair