Algemeen

Zijn dit dan de New Avengers na 'Avengers: Endgame'?

Gaaf ontwerp verraadt ons het volgende team met Avengers.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat we nog geen film of serie in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe hebben gezien, weten we al een tijdje dat veel nieuwe Marvel-helden krijgen te zien. Zij zullen zich mengen met een aantal bekendere gezichten.

Hieronder zie je een ontwerp van Stephen Byrne, bekend van zijn werk voor onder meer de comic 'Civil War II: Choosing Sides', voor de vele helden die we in Phase 4 zullen ontmoeten, van uiteraard Thor tot She-Hulk en van Doctor Strange tot (hoogstwaarschijnlijk) de Spider-Man van Miles Morales.

New Avengers bij elkaar
Hieronder zie je het ontwerp met Captain America (Sam Wilson), Thor, Captain Marvel, Smart Hulk, Ant-Man, The Wasp, Black Panther (Shuri), Doctor Strange, The Vision, Scarlet Witch, War Machine, Hawkeye (Kate Bishop), She-Hulk, Ms. Marvel, Shang-Chi en twee versies van Spider-Man: Peter Parker en Miles Morales.

De grote vraag is uiteraard wanneer er weer een team-up met Avengers komt. De kans lijkt klein dat dit voor 2023 en waarschijnlijker 2024 gaat gebeuren. Tevens zou het kunnen dat we helemaal geen Avengers-film meer krijgen, maar een ander soort team-up film. Wat denk jij?8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ik kan me niet voorstellen dat er niet nog een team-up film gaat komen. Levert simpelweg veel te veel geld op.

Bluemeister

Avatar

Nee dit kan nooit goed zijn, te veel blanke hetero mannen.

Master Of Films

Avatar

Heel even off-topic, maar wel relevant mbt COVID-19 en de toekomst van bioscopen.

Christie, fabrikant van allerlei bioscoopapparatuur, heeft een desinfecterend uv-lichtsysteem tegen virussen ontwikkeld. Recente studies hebben aangetoond dat UV-licht meer dan 99% van een coronavirus-besmetting kan elimineren, zowel op oppervlaktes als in aerosolen. Christie zegt er in te zijn geslaagd dat hun desinfecterend uv-lichtsysteem niet gevaarlijk is voor mensen en dus ook in aanwezigheid van, in dit geval, bioscoopbezoekers kan worden gebruikt. Met name in de USA zou zo'n systeem gunstig kunnen zijn om de angstige bezoekers weer terug te kunnen krijgen.

Verder lijkt het erop dat vanaf januari 2021 meer bezoekers in de Nederlandse zalen binnen mogen gelaten. Althans, TNO en de TU Delft zijn bezig met nieuwe voorstellen/onderzoeken voor bezoekprotocollen.

kokosnoot

Avatar

Smart Hulk...Geen cap super soldier serum dus een fake cap, en de rest. Heeft voor mij een stuk minder aantrekkingskracht.

@Mof ik denk dat die uv niet zo sterk is dat het de virus deeltjes kan vernietigen van iemand die virus aerosolen naast je uitademend als je naast die gene zit (tijd is te kort bij 1.5 m afstand). Zal meer het effect hebben om de ruimte als geheel te cleanen zoals ventilatie dat doet. Wel goede ontwikkeling zal zeker stuk angst weg halen. Vraag is of het je bios kijk ervaring niet stoort.

Bigds9fan

Avatar

De beste New Avengers waren die met Luke Cage, Wolverine, Spider-Man en Thing.

Sunspot

Avatar

Is geweest, was even leukmaar tijd voor iets anders!

Artificialis

Avatar

Master of Films "Christie, fabrikant van allerlei bioscoopapparatuur, heeft een desinfecterend uv-lichtsysteem tegen virussen ontwikkeld. Recente studies hebben aangetoond dat UV-licht meer dan 99% van een coronavirus-besmetting kan elimineren, zowel op oppervlaktes als in aerosolen. Christie zegt er in te zijn geslaagd dat hun desinfecterend uv-lichtsysteem niet gevaarlijk is voor mensen en dus ook in aanwezigheid van, in dit geval, bioscoopbezoekers kan worden gebruikt. Met name in de USA zou zo'n systeem gunstig kunnen zijn om de angstige bezoekers weer terug te kunnen krijgen."

Leuk, dus in plaats van corona verhoog je het risico op (huid)kanker. Als ik urenlang aan (milde) uv-straling blootgesteld moet gaan worden hoeft het voor mij niet meer.

NieuwsFilm

meest populair