'Iron Man 2'-actrice Kate Mara hoopte op veel grotere MCU-rol

'Iron Man 2'-actrice Kate Mara hoopte op veel grotere MCU-rol

Het was ook iets waarnaar gehint werd toen ze voor haar cameo tekende.

Actrice Kate Mara was in een behoorlijk kleine rol te zien in Iron Man 2. Of ze daar achteraf echt blij mee is, is maar de vraag. Echt groot was haar bijdrage niet aan de franchise, maar Mara accepteerde de rol naar eigen zeggen omdat de kans aanwezig was dat haar rol groter zou worden.

Mara was in Iron Man 2 te zien als een US Marshal die Tony Stark een gerechtelijk bevel overhandigt. Haar scène nam hooguit een minuut in beslag. Maar Mara tekende desondanks, omdat ze de indruk had dat de rol groter zou kunnen worden.

Vaker te zien
Mara onthulde tijdens een interview met Collider dat er een subtiele hint was dat haar personage vaker terug zou keren. "Ik sprak erover met Jon Favreau en kreeg toen te horen: 'Het is een heel, heel kleine rol, maar het is met Robert Downey en Jon en zal echt leuk zijn. En heel vaak brengen ze deze personages terug voor grotere en meer substantiëlere rollen.' Het was geen belofte, maar het was wel iets waarnaar gehint werd."

"Dus dat is waarom ik ervoor tekende, want ik dacht: 'Zelfs als de kans klein is, kan ik wel lekker een avond werken met Robert Downey Jr. en Jon Favreau. Geweldig! Ik vind hen allebei fantastisch, en waarom niet? Het is een mooie ervaring'. En dat is precies wat het geworden is. Het werd niet meer dan dat, maar het was heel leuk. En we waren tot vier uur 's nachts ofzo op de set. Het is een vreemde cameo, die nergens op uitdraaide. Maar dat vind ik niet erg!"

NieuwsFilm

meest populair