Algemeen

Foto's bekende superhelden uit Netflix-superheldenfilm

Robert Rodriguez maakt superheldenfilm voor streaming.

door Bram de Groot om 21:33 in Algemeen
Verleden week zagen we al een reeks foto's uit de aankomende superheldenfilm We Can Be Heroes die op de streamingdienst Netflix moet gaan verschijnen. Nu nog een paar, en dit keer met foto's van de bekende superhelden Sharkboy en Lava Girl.

Die destijds jonge helden waren te zien in The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D uit 2005, een film van Robert Rodriguez. Deze regisseur maakt nu ook We Can Be Heroes. Overigens keert Taylor Lautner niet terug als Sharkboy.

Sharkboy en Lava Girl in Netflix-film
Actrice Taylor Dooley is wel te zien als Lava Girl en het is de redelijk onbekende J.J. Dashnaw die de rol van Sharkboy op zich heeft genomen. In de film hebben ze een dochter, te zien op de rug van een behoorlijk glimmende haai.

Netflix heeft ook de verschijningsdatum onthuld. We Can Be Heroes is te bekijken vanaf 1 januari 2021! Een leuke film voor de waarschijnlijk de jongere kijkers om het nieuwe jaar te starten, toch?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Hehe, gemiste kans voor Taylor.
Kon ie misschien terug doorbreken in de filmwereld.

Heb de film uit 2005 destijds niet onmiddelijk gezien, maar weet niet of dit nu een reeks is die we willen overgeven aan onze kids.

NieuwsFilm

meest populair