Is dit de nieuwe Captain America?

Is dit de nieuwe Captain America?

Of zou dat juist een stap terug zijn voor de volgende leider van de Verenigde Staten?

De oude Captain America die we zagen opduiken aan het einde van Avengers: Endgame heeft wel wat weg van Joe Biden. Dat vond een creatieve kijker ook, dus hij maakte een deepfake video met de verkozen president in de hoofdrol.

Hierin zien we de bekende scène, aangevuld met beeldmateriaal uit de andere Marvel-films. Tevens is de soundtrack wat bijgewerkt om een meer bombastisch effect te creëren.

Oordeel
Niet alleen het gezicht is overigens aangepast. Men heeft ook geprobeerd de stem wat meer op die van Biden te laten lijken. Of dat gelukt is, laten we aan jouw oordeel over.



Criticaster
De originele acteur Chris Evans zal het waarschijnlijk niet erg vinden dat zijn rol hier wordt overgenomen door de Democratische kandidaat. Hij staat bekend als groot criticaster van de huidige president Trump en heeft zich meerdere malen tegen diens beleid uitgesproken.

Hoewel Donald Trump hem ver voor blijft als het om acteerklussen gaat, is Joe Biden geen totale onbekende in het wereldje. In series als Law & Order: Special Victims Unit en Parks and Recreation dook hij al eens op in een cameo als zichzelf.

NieuwsFilm

meest populair