Algemeen

'Filmcarrière Johnny Depp gaat nooit meer herstellen'

Hollywood heeft een kort geheugen, maar dit zijn wel heel ernstige klappen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het is echt helemaal gedaan met de filmcarrière van acteur Johnny Depp. Dat denkt althans een expert, die gelooft dat de in opspraak geraakte acteur geen toekomst heeft in Hollywood.

Hollywood heeft een redelijk kort geheugen. Roman Polanski, Woody Allen, Mel Gibson en zelfs Robert Downey Jr. kwamen allemaal in opspraak, raakten verzeild in verschillende schandalen, maar hun carrières doorstonden allemaal de tand des tijds. Zo bezien zou je denken dat het voor Depp niet voorbij is.

Maar niet heus
Neama Rahmani, een voormalig officier van justitie, denkt dat het toch voorbij is door Depp. "Ik geloof niet dat zijn carrière dit overleeft. Disney heeft geen interesse meer in Depp voor Pirates of the Caribbean. En ik kan mij niet voorstellen dat er een andere grote studio is die nog met hem wil werken. Hij wordt de volgende Harvey Weinstein."

Mocht Depp willen proberen zijn carrière nieuw leven in te blazen, dan zal hij behoorlijk wat werk moeten verrichten. Immers is hij al ontslagen bij Fantastic Beasts 3 en is het nu zeer de vraag welke filmstudio op dit moment nog bereid is om hem aan te nemen.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gimli II

Avatar

En waarom? Alleen omdat hij Amber Heard geslagen had?

Judge

Avatar

De verAmerikanisatie van deze wereld maakt een hoop kapot. Een echtelijke ruzie die normaal gesproken in privé sfeer hoort te blijven als reden om iemands carrière om zeep te helpen? Mijn god. Slaan is niet goed, maar de politieke correctheid neemt wel erg enge vormen aan. 1984 in optima forma.
Straks willen ze Jip en Janneke nog gaan verbieden... En zelfs als je niet mee wil doen met die onzin word je wel gedwongen door een schreeuwende stroming.

Totaal geschift.

Smokeythebandit

Avatar

Gelukkig heeft Johnny Depp die cash grab studio producties niet nodig. Hij is gewoon een goede acteur.

Hiss

Avatar

Ik hoop dat zijn filmcarrière wel hersteld. Want ik ben bang dat hij zich anders meer gaat richten op zijn broekrocken-muziek.

Artificialis

Avatar

Johnny Depp is een oude witte man. En dat is een makkelijk target geworden in de afgelopen jaren. Sinds de komst van #MeToo, #TimesUp en #BelieveWomen ben je als man je financiële leven niet meer zeker.

ThysRomani

Avatar

'FILMCARRIÈRE JOHNNY DEPP GAAT NOOIT MEER HERSTELLEN'

Niet met die houding nee!

Civilian Supreme

Avatar

Dacht dat het niet eens bewezen was van dat slaan.
Hypocrieten allemaal!

Trend34

Avatar

Hé judge het gaat dadelijk zo ver dat Jip homo is en Janneke lesbisch. En ja slaan is niet goed en hoort in feite in privésfeer maar sinds BLM beweging , LHTBI beweging en de meeto beweging moet alles gecorrigeerd worden en naar buiten gebracht worden. Persoonlijk zijn dit al ernstige vormen die zich aan het vormen zijn. Zo zie je ook KOZP beweging is ontstaan en meer volgt

kokosnoot

Avatar

Wow dat is even een grote sprong van losse handjes naar een verkrachter die ik weet niet hoeveel vrouwen misbruikt heeft.

Bij Disney zie ik hem niet terug komen nee maar er zijn heus nog wel meer studios. En laten we eerlijk zijn hoeveel films brengt Disney uit die echt tot het top segment kwaliteit behoren. Zijn allemaal vermaak level movies.

Josie+

Avatar

Komt wel goed met zijn carrière. De tapes waarop Amber toegeeft dat ze hem mishandelt staan voor altijd op internet.

Master Of Films

Avatar

Judge "Straks willen ze Jip en Janneke nog gaan verbieden..."
Hier gaan mijn alarm bel af. Even Google opstarten...tik Jip en Janneke..en tada...wat krijg ik te lezen.

Statenlid PvdA’er Julie d’Hondt wil Jip en Janneke de bieb uit.
Want volgens haar is het ouderwets en stereotype bevestigend in de rol van man en vrouw!!!! Bovendien vonden haar kinderen het ook hartstikke saai.

Fundgrube komt terug, met de meeste diebele argumenten, als ouderwets, stereotype en saai Smiley face

kokosnoot

Avatar

Over jip&Janneke, ik had dat ook al gelezen toen ik googelde naar discriminatie en kinderboeken. Pippi langkous moet of moest ook herschreven worden en zo zijn er meer. Vermoeiende tijd. Ook Sneeuwwitje en vele sprookjes willen ze wat aan doen. Ik heb zo iets, laat oude sprookjes en kinderboeken lekker zijn. Wil je zo graag politiek correcte kinderboeken doe dat dan bij nieuwe verhalen. Je bent eigenlijk dan de tijdgeest van een periode aan het uitwissen.

Chrisselshizzel

Avatar

Heeft die weer meer tijd voor zijn muziek

deregtx

Avatar

Tja ben bang dat hij Charlie Sheen achterna gaat. Tenzij hij alle komende rechtzaken gaat winnen.

Marklar

Avatar

Hij kreeg de laatste jaren al weinig nieuwe echt grote rollen. Je ziet in de rollen van die jaren ook terug dat hij wat in de war is en het hen ook niet echt meer boeit

Jeroenevertp

Avatar

Een echtelijk ruzie en je vrouw slaan is beslist niet ok ! Maar dat kun je niet vergelijken met het verkrachten van meerdere vrouwen. (Waar ook nog bewijs voor is)
Beide situaties zorgen wel voor een hoop negatieve publiciteit, en dat doet grote afbreuk aan je carrière.

Nou zag ik Depp de laatste tijd toch al niet heel erg veel doen. Wil hij nog wel acteren ? Het laat 'm koud krijg ik de indruk

Gimli II

Avatar

Edit Alle gebruikers die tegen Johnny Sepp zijn Smiley face

Annaboer

Avatar

De grote filmster aller tijden. En niemand, en dan ook niemand doet hem na en zal dat ooit kunnen. En dan bedoel ik als acteur ipv als Johnny die net als zoveel sterren met jongen meiden een "relatie " nemen. Mensen met dit soort uitspraken zorgen ervoor dat de wereld voor hem moet schamen. Mensen die dit klakkeloos en respectloos benoemen in de media. Hij heeft dan zijn handen vuil gemaakt maar de media is net zo'n smeerlap om de sterren ten onder te helpen. De laatste rotschop te geven. Of Johnny zal terug komen, sterker dan ooit of Johnny zal het er zich erbij neerleggen.. In iedergeval, de films en vreugde die hij de wereld in heeft gebracht, daar hoor je u tegen zeggen.

Parisan

Avatar

Volgens mij is de publieke opinie op de hand van Johnny. Fantastic Beasts 3 kan ook de wind van voren krijgen juist zonder Johnny. En er schijnt een flinke petitie te zijn om Amber uit toekomstige Aquaman films te weren.

Beyonder

Avatar

Dit bewijst weer dat een hoop acteurs een tik van de molen hebben gekregen.

Harmonica1968

Avatar

Kokosnoot heeft een punt. Als je echt staat voor een samenleving met deze nieuwe normen en waarden, richt je dan op de toekomst. Ik vind het ook gek waarom de hele geschiedenis uitgewist moet worden. Sommige straatnamen en beelden die met slavernij te maken hebben, moeten bv. ook al weg. Het is toch juist niet de bedoeling dat dit in de vergetelheid raakt? dat was even off-topic.

Depp is een goed acteur. Zijn problemen moeten privé opgelost worden. Kon hij de tijd maar terug draaien en nooit een relatie aangaan met Amber Heard. De vergelijking met Harvy Weinstein is ook wel te heftig vind ik, los van het feit dat zowel Depp als Heard niet goed hebben gehandeld in hun relatie.

NieuwsFilm

meest populair