'Filmcarrière Johnny Depp gaat nooit meer herstellen'

'Filmcarrière Johnny Depp gaat nooit meer herstellen'

Hollywood heeft een kort geheugen, maar dit zijn wel heel ernstige klappen.

Het is echt helemaal gedaan met de filmcarrière van acteur Johnny Depp. Dat denkt althans een expert, die gelooft dat de in opspraak geraakte acteur geen toekomst heeft in Hollywood.

Hollywood heeft een redelijk kort geheugen. Roman Polanski, Woody Allen, Mel Gibson en zelfs Robert Downey Jr. kwamen allemaal in opspraak, raakten verzeild in verschillende schandalen, maar hun carrières doorstonden allemaal de tand des tijds. Zo bezien zou je denken dat het voor Depp niet voorbij is.

Maar niet heus
Neama Rahmani, een voormalig officier van justitie, denkt dat het toch voorbij is door Depp. "Ik geloof niet dat zijn carrière dit overleeft. Disney heeft geen interesse meer in Depp voor Pirates of the Caribbean. En ik kan mij niet voorstellen dat er een andere grote studio is die nog met hem wil werken. Hij wordt de volgende Harvey Weinstein."

Mocht Depp willen proberen zijn carrière nieuw leven in te blazen, dan zal hij behoorlijk wat werk moeten verrichten. Immers is hij al ontslagen bij Fantastic Beasts 3 en is het nu zeer de vraag welke filmstudio op dit moment nog bereid is om hem aan te nemen.

NieuwsFilm

meest populair