Netflix-hit 'Extraction' krijgt meerdere vervolgen

Netflix-hit 'Extraction' krijgt meerdere vervolgen

Een nieuwe franchise is geboren!

Extraction krijgt een reeks nieuwe vervolgen. Dat belooft hoofdrolspeler Chris Hemsworth in een bericht dat hij op zijn Instagram-account plaatste.

De aankondiging werd door Hemsworth gedaan tijdens zijn acceptatiespeech tijdens de E! People's Choice Awards, waar hij de prijs voor Action Movie Star of 2020 won. "Ik wil de People's Choice Award enorm bedanken, het is echt geweldig. Jullie zijn fantastisch, en bedankt aan iedereen die gestemd heeft, iedereen die meewerkte, alle fans en hun steun voor deze film, maar ook voor iedereen die de film heeft gekeken."

Niet voorbij
"We wilden een film maken die anders was, uniek, opwindend, vol actie, maar ook een film die grenzen verlegde. En ik denk dat we dat bereikt hebben, maar ook dat het zonder jullie echt niet mogelijk was geweest. Ik sta voor altijd bij jullie in het krijt. Het was zonder twijfel een van de meest ongelooflijke ervaringen die ik op de set gehad heb en we gaan proberen er nog meer voor jullie te maken," beloofde Hemsworth.

Dat zou mooi zijn, want in de actiefilm volgen we Hemsworth als huurling Tyler Rake. Die heeft niets te verliezen en een lange, gewelddadige carrière. Hij krijgt een kans op herstel als de ontvoerde zoon van een gevangen genomen internationale misdaadbaas geholpen moet worden.

NieuwsFilm

meest populair