Quentin Tarantino legt ruzie bij met 'Star Trek'-acteur

Quentin Tarantino legt ruzie bij met 'Star Trek'-acteur

Tarantino sprak eerder harde woorden over Simon Pegg.

"Hij weet niets van wat er aan de hand is en hij blijft van die opmerkingen maken alsof hij er iets vanaf weet," zei Quentin Tarantino eerder over Simon Pegg, de acteur die we zagen in de drie Star Trek-reboots. Pegg zag het niet zo zitten dat Tarantino een volgende film in de franchise zou maken.

Pegg sprak even geleden met RadioTimes over de situatie en liet weten dat hij Tarantino zelfs heeft gevraagd of de regisseur boos op hem zou zijn. "Ik heb zijn verhaal voor Star Trek niet gelezen, maar ik heb gehoord dat het heel 'Quentin Tarantino doet Star Trek' is, snap je. En dat is iets dat je ook zou hopen," aldus Pegg.

Helemaal geen problemen
"Eerlijk gezegd zag ik Tarantino tijdens een Once Upon a Time in Hollywood-ding en ik vroeg iets van 'Je bent toch niet boos op me?'" aldus Pegg. "Hij was van, 'Nee, man, nee! De pers blaast het allemaal op!'" Vervolgens moesten ze erom lachen.

Ondertussen is duidelijk dat de Star Trek-film van Tarantino er voorlopig helemaal niet gaat komen. In januari gaf de regisseur aan dat de film misschien wel wordt gemaakt, maar dat hij die waarschijnlijk niet gaat regisseren.

NieuwsFilm

meest populair