Algemeen

Quentin Tarantino legt ruzie bij met 'Star Trek'-acteur

Tarantino sprak eerder harde woorden over Simon Pegg.

door Bram de Groot om 22:10 in Algemeen
"Hij weet niets van wat er aan de hand is en hij blijft van die opmerkingen maken alsof hij er iets vanaf weet," zei Quentin Tarantino eerder over Simon Pegg, de acteur die we zagen in de drie Star Trek-reboots. Pegg zag het niet zo zitten dat Tarantino een volgende film in de franchise zou maken.

Pegg sprak even geleden met RadioTimes over de situatie en liet weten dat hij Tarantino zelfs heeft gevraagd of de regisseur boos op hem zou zijn. "Ik heb zijn verhaal voor Star Trek niet gelezen, maar ik heb gehoord dat het heel 'Quentin Tarantino doet Star Trek' is, snap je. En dat is iets dat je ook zou hopen," aldus Pegg.

Helemaal geen problemen
"Eerlijk gezegd zag ik Tarantino tijdens een Once Upon a Time in Hollywood-ding en ik vroeg iets van 'Je bent toch niet boos op me?'" aldus Pegg. "Hij was van, 'Nee, man, nee! De pers blaast het allemaal op!'" Vervolgens moesten ze erom lachen.

Ondertussen is duidelijk dat de Star Trek-film van Tarantino er voorlopig helemaal niet gaat komen. In januari gaf de regisseur aan dat de film misschien wel wordt gemaakt, maar dat hij die waarschijnlijk niet gaat regisseren.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik vind star trek ook totaal niet bij de style van Tarantino passen

Chris23

Avatar

"Nee, man, nee! De pers blaast het allemaal op!'"
Gelukkig heeft filmtotaal te veel stijl om stemmingmakende artikelen te plaatsen met uit hun context gerukte schreeuwende titels zoals "Quentin Tarantino legt RUZIE bij met ..." oh wacht, hmmm....nou ja. Smiley face

Artificialis

Avatar

Simon 'Star Wars prequelhater' Pegg kan de rambam krijgen.

deregtx

Avatar

@Artificialis Ok Jar Jar Binks Fanboy ;)

Gimli II

Avatar

@Deregtx Artificialis is geen Jar Jar Bings Fanboy!

NieuwsFilm

meest populair