IJzersterke eerste trailer Oscar-kanshebber 'One Night in Miami'

IJzersterke eerste trailer Oscar-kanshebber 'One Night in Miami'

Het veelbelovende regiedebuut van actrice en Oscar-winnares Regina King.

One Night in Miami, het regiedebuut van actrice en Oscar-winnares Regina King, laat een bijzondere, niet waargebeurde avond zien waarin iconen Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown met elkaar praten over hun rol in de Afro-Amerikaanse burgerrechtenbeweging en culturele onrust van de jaren zestig. Bekijk hieronder de ijzersterke trailer!


Wat zou er gebeuren als Muhammad Ali (Eli Goree), Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Jim Brown (Aldis Hodge) en Sam Cooke (Leslie Odom Jr.) allemaal in dezelfde kamer zouden zijn. One Night in Miami is een fictieve vertelling van een avond in Miami ergens in de sixties, waarbij deze vier grootheden het gesprek met elkaar aangaan over hun levens en prestaties.

Cast & crew
De rest van de cast bestaat uit Lance Reddick, Christian Magby, Joaquina Kalukango en Nicolette Robinson. Het scenario van de film is afkomstig van Kemp Powers, gebaseerd op diens eigen gelijknamige toneelstuk.

One Night in Miami draait in de States vanaf 25 december in de bioscoop. Vanaf 15 januari 2021 zal de film te zien zijn op Amazon Prime.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair