Algemeen

'Wonder Woman 1984' komt in december uit anders "hoeft het niet meer..."

Warner Bros. wil de film daarom al in december uitbrengen.

door Jim Pedd om 18:07 in Algemeen
Warner Bros. brengt Wonder Woman 1984 in december uit. Velen hadden verwacht dat de release pas in 2021 zou plaatsvinden, maar afgelopen woensdag werd bevestigd dat de film van Patty Jenkins rond de kerst uitkomt. Zowel in de bioscoop als op streamingdienst HBO Max.

Variety legt nu uit waarom dat het geval is. Binnen de filmstudio werd gevreesd dat de film al oudbakken zou zijn als deze nog veel later uit zou komen. De release werd natuurlijk ook al flink uitgesteld, dus het is wel begrijpelijk dat men vreest dat Wonder Woman 1984 wat uit is rond de release.

Vaker uitgesteld
Warner liet in eerste instantie weten dat de film in november 2019 uit zou komen in de bioscoop. Dat werd niet gehaald, waarna de film naar de zomer van 2020 uitgesteld werd. Maar de release van juni 2020 bleek door het coronavirus vrij kansloos, waarna deze verplaatst werd naar half augustus. Ook dat werd niet gehaald, want de release kwam vervolgens in oktober te staan. Afgelopen september kwam de release pas op zijn definitieve datum te liggen: 25 december.

Dat de film ook online uitkomt, is een manier voor WarnerMedia om zijn nieuwe streamingdienst, HBO Max, groter te maken en meer mensen te trekken.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Wat zullen ze spijt gehad hebben van het niet halen van die 1e datum. Was nog net op tijd geweest.

Decepticon

Avatar

Was het niet zo dat de film al klaar lag op de plank om in november 2019 uit te komen? Maar dat WB toch voor een zomer release wilde gaan?

Marvel heeft volgens mij nog alle vertrouwen in Black Widow. Ik ben benieuwd welke van deze 2 dames het meeste op gaat brengen.

Steve-O

Avatar

Disney gaat sowieso zo lang mogelijk wachten met het uitbrengen van Black Widow, die willen zoveel mogelijk geld verdienen. Bij WB krijg ik nog het idee dat ze wat aan de bioscopen willen geven om te kunnen vertonen en niet alleen maar aan hunzelf denken.

Bigds9fan

Avatar

@Decepticon

Denk dat met een gelijkwaardige release Wonder Woman de vloer aanveegt met Black Widow.

Wonder Woman wil ik graag zien. Black Widow laat ik aan me voorbij aan.

kokosnoot

Avatar

Is er ten minste een film met Kerst die ik ga zien in de bios. (hoop ik)

Decepticon

Avatar

Same here kokosnoot, hopelijk ten minste nog een film met kerst in de bios.

neo123

Avatar

Ik ga ook , als filmfans zijn we dat de bios ook wel verplicht denk ik Smiley face

NieuwsFilm

meest populair