Algemeen

Marvel-films minder belangrijk dan de series op Disney+?

Kevin Feige stevig aan de macht bij ontwikkeling van de Disney+ series.

door Bram de Groot om 18:08 in Algemeen
Het aantal tv-series dat per jaar in het Marvel Cinematic Universe verschijnt zou zomaar fors kunnen toenoemen. De series duren "slechts" zes aflevering per sezoen, dus er zouden zomaar vier of meer series per jaar kunnen verschijnen.

De prioriteit van Marvel Studios zou volgens The Hollywood Reporter ook grotendeels bij de ontwikkeling van de series liggen. Volgens een bron van THR zouden deze onder stevige controle van Kevin Feige en zijn leidinggevenden zijn. De bron: "De series hebben de prioriteit. Om deze te laten slagen, is veel aandacht nodig. De films draaien als een machine."

Dus géén slecht nieuws voor de films
Vanaf 2021 verschijnen er heel wat series op Disney+ die zich direct afspelen in het Marvel Cinematic Universe. De series heten WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If...?, Ms. Marvel, Hawkeye, Moon Knight en She-Hulk. Ook is er een serie met Nick Fury in de maak.

Wat betreft de films gaat het ook goed. Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man 3, Thor: Love and Thunder, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Panther II en Captain Marvel 2 hebben al verschijningsgdatums en Ant-Man 3, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Blade, Fantastic Four, Deadpool 3 en een X-Men film in ontwikkeling.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Was Black Panther 2 niet van de kalender gehaald?

De series onder stevige controle van Kevin Feige, ik durf nu echt niet meer te zeggen of dat goed of slecht is. En de films draaien als een machine, dat kwam altijd door Feige. Of dat straks met de nieuwe films ook het geval zal zijn is afwachten.
Met meer series willen maken, lijkt het wel alsof ze maandelijks nieuwe comics uitbrengen.

Dawgruule

Avatar

MARVEL-FILMS MINDER BELANGRIJK DAT DE SERIES OP DISNEY+?


*dan


*edit*
Bedankt Bram. Je hebt het aangepast zie ik. Bedankt voor je reactie

Goku32

Avatar

Dat komt wel terug, dat de films weer in trek zijn. Als we weer met ze alle Naar de film mogen dan komt het wel goed

NieuwsFilm

meest populair