Algemeen

Na jaren keert Channing Tatum terug in een Universal Monster-film

Weer samen met Phil Lord en Chris Miller.

door Bram de Groot om 10:22 in Algemeen
Eigenlijk had hij dolgraag de Marvel-superheld Gambit gespeeld, maar door de overname van Fox door Walt Disney ging dat plan niet door. Het is sindsdien relatief stil rond Channing Tatum, maar nu wordt duidelijk dat hij over een tijdje terugkeert in een Universal Monster-film.

En die film wordt geproduceerd door Phil Lord en Chris Miller (21 Jump Street), het duo waar Tatum wel vaker samen mee heeft gewerkt. De film wordt volgens The Hollywood Reporter "een moderne en spottende thriller" en is gebaseerd op de klassieke monsters van Universal Pictures. Denk dan aan personages als Dracula en Wolfman. Het script komt van Wes Tooke.

Al even stil rond Channing Tatum
Ondanks dat hij te horen was in de animatiefilms Smallfoot uit 2018 en The Lego Movie 2: The Second Part uit 2019 stamt zijn laatste rol in een live actionfilm alweer uit 2017, in Kingsman: The Golden Circle.

Op zijn IMDb-pagina staat vermeld dat hij ook te zien zal zijn in de films Dog en Wingmen van en met Joseph Gordon-Levitt. Ook krijgt hij een stem in America: The Motion Picture.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair