Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Carrie (2013)
Regie: Kimberly Peirce | Cast: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer, e.a.
De verlegen tiener Carrie White, die opgroeit onder de tirannie van haar godsdienstwaanzinnige moeder, ontdekt na een pestpartij dat ze telekinetische krachten heeft. Deze besluit ze te gebruiken om wraak te nemen op iedereen die haar pijn heeft gedaan. Zodoende verandert het eindejaarsfeest op haar school in een groot bloedbad.

Back to the Future (1985)
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a.
De zeventienjarige Marty McFly is bevriend met de ietwat merkwaardige professor Emmett Brown. Met diens tijdreismachine, reist hij terug naar het verleden. Hier ontmoet hij zijn ouders, die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort echter de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen, anders zou hij immers nooit geboren worden.

Pan (2015)
Regie: Joe Wright | Cast: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, e.a.
Peter werd als baby door zijn moeder achtergelaten voor de deur van een weeshuis. Daar wordt hij jaren later op een nacht ontvoerd door een stel piraten, die hem met een vliegend schip naar Neverland brengen. In dat magische land is de gemene kapitein Blackbeard de baas. Aan Peter, die een bijzondere gave blijkt te bezitten, om hem te stoppen. Dat doet hij samen met krijger Tiger Lily en zijn nieuwe, avontuurlijke vriend James Hook

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Pan en Carrie met een kop boven het artikel met “kneitergoed”? Dat klopt niet helemaal he.

Decepticon

Avatar

Carrie wat mij betreft wel. Ook al is het een exacte remake, ik vind hem beter en veel leuker dan de originele Carrie.

latevogel1

Avatar

"Kneitergoed", gelukkig zijn dit niet de beste films die Netflix aan te bieden heeft. Zelf ben ik nu ongeveer 3 jaar geabonneerd op deze aanbieder en ben van mening dat ze een redelijk aanbod hebben. We spreken dan over de kwantiteit en de kwaliteit.
We zijn ook bij andere aanbieders geweest maar dat viel nationaal tegen. En deze 3 films? Voor velen al te oud. Dat is niet onze eigen mening trouwens. Nog nooit gezien? Het zijn leuke films!

Nicholas57

Avatar

Kneitergoed, deze films? Come on. Een alles behalve boeiende, ‘over the top’ remake van Carrie van Stephen King, een ‘heerlijk gedateerde’ 35 jaar oude tot vervelens toe herhaalde ‘Back to the Future’ en ‘Pan’. Voor wie zijn deze films ‘kneitergoed’?Bij Netflix is er sowieso een structureel gebrek aan goede films. Heel veel B-materiaal met Adam Sandler e.d.

NieuwsFilm

meest populair