3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Carrie (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kimberly Peirce | Cast: Chloë Grace Moretz, Julianne Moore, Judy Greer, e.a.
De verlegen tiener Carrie White, die opgroeit onder de tirannie van haar godsdienstwaanzinnige moeder, ontdekt na een pestpartij dat ze telekinetische krachten heeft. Deze besluit ze te gebruiken om wraak te nemen op iedereen die haar pijn heeft gedaan. Zodoende verandert het eindejaarsfeest op haar school in een groot bloedbad.

Back to the Future (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a.
De zeventienjarige Marty McFly is bevriend met de ietwat merkwaardige professor Emmett Brown. Met diens tijdreismachine, reist hij terug naar het verleden. Hier ontmoet hij zijn ouders, die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort echter de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen, anders zou hij immers nooit geboren worden.

Pan (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Wright | Cast: Levi Miller, Hugh Jackman, Garrett Hedlund, e.a.
Peter werd als baby door zijn moeder achtergelaten voor de deur van een weeshuis. Daar wordt hij jaren later op een nacht ontvoerd door een stel piraten, die hem met een vliegend schip naar Neverland brengen. In dat magische land is de gemene kapitein Blackbeard de baas. Aan Peter, die een bijzondere gave blijkt te bezitten, om hem te stoppen. Dat doet hij samen met krijger Tiger Lily en zijn nieuwe, avontuurlijke vriend James Hook

NieuwsFilm

meest populair