'F9'-ster is blij dat 'Fast & Furious' eindelijk stopt

'F9'-ster is blij dat 'Fast & Furious' eindelijk stopt

Ludacris blij dat er een punt gezet wordt achter de franchise.

De miljoenenomzet aan de wereldwijde bioscoopkassa's bewijst dat er heel wat mensen blij zijn met de Fast & Furious-films. Recent werd duidelijk dat er na Fast & Furious 9 a.k.a. F9 nog twee films komen. Een Fast & Furious 12 zit niet meer in het vat.

Acteur en rapper Chris "Ludacris" Bridges, die de rol van Tej Parker speelt, zegt blij te zijn dat de franchise eindelijk wordt afgerond. Tijdens The Ellen Show zei hij dat hij nooit had verwacht dat hij in zoveel Fast & Furious-films zou spelen.


"Dat hebben ze zojuist aangekondigd. We eindigen met 10 en 11. Persoonlijk dacht ik dat we zouden eindigen met 10. Maar ik ben er helemaal niet verdrietig over. Want je moet erover nadenken: Ik startte in 2 Fast 2 Furious. We wisten nooit dat we terug zouden worden gebeld voor deel 5. Nu heb ik ook gespeeld in 5, 6, 7, 8, 9. En nu vertellen ze me dat er een nog twee zijn? Ik ben blij!"

Eerst nog Fast & Furious 9
Het negende deel zou eigenlijk in mei 2020 verschijnen, maar werd door de coronacrisis al snel verplaatst naar 28 mei 2021. Hieronder de trailer voor Fast & Furious 9:



NieuwsFilm

meest populair