George Clooney: "Ik was waardeloos in Batman & Robin"

George Clooney: "Ik was waardeloos in Batman & Robin"

Acteur geeft toe dat het niet best was...

Tegenwoordig worden personages uit comics door vele grote acteurs gespeeld. In de jaren 80 en 90 verschenen er maar weinig superheldenfilms. George Clooney was de laatste acteur die Batman speelde in Batman & Robin voordat Batman voor enkele jaren met rust werd gelaten.

Al vaker keek Clooney terug op zijn rol in de geplaagde film van regisseur Joel Schumacher die ook Batman Forever uit 1995 maakte. In gesprek met GQ onderstreepte de acteur dat zijn aandeel in die film vreselijk is.

"De enige manier waarop je eerlijk over dingen kunt praten, is door jezelf en je tekortkomingen daarin op te nemen," gaf Clooney toe. "Als ik zeg dat Batman & Robin een vreselijke film is, dan zeg ik ook altijd: 'Ik was er vreselijk in'."

Clooney als Bruce Wayne
Clooney was naast heel wat andere bekende acteurs te zien in Batman & Robin. Hij vervolgt: "En dan zeg ik ook: 'Doordat ik heb bevestigd dat ik er niets van bakte, kan ik ook zeggen dat geen van deze andere elementen werkte.' Snap je? Teksten als 'Freeze, Freeze!'" De rol van Mr. Freeze werd gespeeld door Arnold Schwarzenegger.



NieuwsFilm

meest populair