Ode aan Darth Vader in 'The Mandalorian'

Ode aan Darth Vader in 'The Mandalorian'

Ook in The Mandalorian wordt teruggegrepen op Darth Vader.

In de Star Wars-vervolgfilms werd er vaak verwezen naar Darth Vader, een van de bekendste filmschurken ooit. Ook in de Disney+ serie The Mandalorian zit een mooie ode aan Darth Vader verwerkt en die valt je waarschijnlijk niet eens zo snel op. Let op: SPOILERS!!!

Mocht je "Chapter 12: The Siege" nog niet hebben gezien, dan kun je dit berichtje beter skippen. Aan het einde van de aflevering duikt Giancarlo Esposito op als Moff Gideon en hij heeft in de scène een nieuw pak aan. Dit pakt wordt nu al het Vader-pak genoemd.

Moff Gideon met Darth Vader-pak
In de aflevering wordt duidelijk dat Moff Gideon de kleine Baby Yoda nodig heeft om een nieuw soort Stormtrooper te maken die met een bepaalde mate de Force hebben en kunnen inzetten. Dit zouden de Dark Troopers kunnen zijn.

Moff Gideon draagt in het shot een Darth Vader-achtig harnas, compleet met een uitgebreide borstplaat en een cape. De aflevering lijkt ook licht te hinten naar de opbouw van de First Order. Meer details lezen over de nieuwe The Mandalorian-afleveringen? Check SerieTotaal.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair