Gerucht: Uitgelekte plotdetails 'Doctor Strange 2' beloven krankzinnige Marvel-film

Gerucht: Uitgelekte plotdetails 'Doctor Strange 2' beloven krankzinnige Marvel-film

De film zou een aantal gave personages introduceren in het Marvel Cinematic Universe.

Dreigt een eeuwenoude slechterik chaos en krankzinnigheid te verspreiden door het Marvel-universum? Het zou zomaar eens de missie van Doctor Strange kunnen zijn om hem te stoppen. Op internet lijken nieuwe plotdetails te zijn opgedoken over zijn langverwachte vervolgfilm.

En hoewel we deze info vooralsnog met een flink korreltje zout nemen, zeggen we voor de zekerheid toch maar even...


LET OP: Dit artikel bevat mogelijke spoilers!


Bekijk de afbeelding
Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou draaien om Shuma-Gorath, een eeuwenoude entiteit die zich voedt met de angst van mensen en America Chavez, een jong meisje met de kracht om portalen tussen universa te openen, wil gebruiken om waanzin te verspreiden door het multiversum. Nightmare werkt voor Shuma-Gorath en wordt erop uitgestuurd om Chavez te vangen.

Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) zou een team van magiërs om zich heen verzamelen, waaronder Wong (Benedict Wong), Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en nieuwkomers Clea (schijnbaar de vervreemde dochter van The Ancient One) en Drumm, een voodoomeester, om het op te nemen tegen Shuma-Gorath.

Het plan van Strange is om de geest van Cagliostro op te roepen. Hij is de enige tovenaar die Shuma-Gorath ooit eerder wist te stoppen. Mordo vindt dit plan te riskant en besluit dat Chavez dood moet voordat Shuma-Gorath haar te pakken krijgt.

Waar of niet waar?
Hoewel we deze informatie dus voor nu met een flink korreltje zout nemen, sluiten de details wel perfect aan op eerdere geruchten, bijvoorbeeld over de komst van Clea. Veel Marvel-fans reageren dan ook behoorlijk enthousiast op deze mogelijke verhaaldetails. Het is nu dus afwachten waar Marvel en regisseur Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead) precies mee aankomen.

NieuwsFilm

meest populair