Jij kunt ervoor zorgen dat 'Killer Klowns 2' realiteit wordt

Jij kunt ervoor zorgen dat 'Killer Klowns 2' realiteit wordt

Stuur een e-mail of ouderwetse brief naar MGM en wie weet luisteren ze.

De bizarre horrorfilm Killer Klowns from Outer Space werd een ware culthit. Meer dan dertig jaar later is de film hopelijk nog populair genoeg om een vervolg te garanderen.

Volgens regisseur Stephen Chiodo zijn het namelijk de fans die beslissen of er een nieuw deel uitkomt. Hij roept ze dan ook op om massaal een bericht naar MGM te sturen.

Fanbase
Killer Klowns from Outer Space was geen direct succes, maar kreeg door de jaren een steeds grotere fanbase. Chiodo en zijn scriptschrijvende broer proberen The Return of the Killer Klowns from Outer Space al sinds de jaren tachtig van de grond te krijgen.

"Kijk, MGM bezit Killer Klowns," aldus de regisseur. "De fans moeten de studio schrijven om te vragen waar de sequel blijft. Waar de franchise blijft, want er zijn zoveel manier waarop je met het materiaal kunt omgaan."

Inspiratiebron
"Ik ben al blij dat we ooit het origineel mochten maken. Het was een project dat we graag wilden maken en waar we echt van genoten hebben. Forbidden Planet, Invasion of the Body Snatchers en andere films waar we van hielden waren een grote inspiratiebron en ik ben blij dat mensen hem omarmden."

Hoewel MGM de rechten bezit, heeft Chiodo de film ook al voorgelegd aan Netflix. "Soms is er interesse, soms verdwijnt het weer. Dat ligt er maar net aan wie het op dat moment voor het zeggen heeft."

NieuwsFilm

meest populair