Video

Teaser 'Monster Hunter' met Milla Jovovich en Ron Perlman

In december staan ons eindelijk weer een grote film te wachten.

door Zilko Tarici om 20:50 in Video
Sony Pictures heeft een nieuwe teaser van Monster Hunter online gezet. De teaser is met 17 seconden zeer kort, maar zit ook tjokvol nieuwe beelden. De beelden bevatten een eerste blik op de katachtige Palico en het personage van Ron Perlman. Je kunt de teaser hieronder bekijken.

In de Verenigde Staten zal de film het rond kerst opnemen tegen DC-sequel Wonder Woman 1984, die tegelijkertijd in de bios én op HBO Max verschijnt. Monster Hunter gaat over Artemis (Milla Jovovich), de leider van een team militairen dat naar een andere dimensie wordt getransporteerd. Artemis ontmoet in deze nieuwe wereld Hunter (Tony Jaa) en moet samen met hem zien te voorkomen dat de monsters een weg naar onze planeet vinden.

Een opmerkelijke cast
Jovovich, Perlman en Jaa worden in de film vergezeld door een kleurrijke cast die bestaat uit namen als T.I. Harris, Diego Boneta, Meagan Good en Josh Helman. De film werd geregisseerd door Paul W.S. Anderson en geproduceerd door Anderson, Jeremy Bolt, Robert Kulzer, Martin Moszkowicz en Dennis Berardi.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Tegen dat die film in de bioscoop komt hebben we alles erin al gezien met al die teasers trailers en foto’s.

Lewis

Avatar

Beetje jiu jitsu niveau. Oh wat was die slecht.

NieuwsFilm

meest populair