Algemeen

Universal stelt actiethriller 'The 355' met één jaar uit

Nog kort geleden verscheen de trailer.

door Bram de Groot om 16:49 in Algemeen
Dit jaar krijgen we nagenoeg zeker nog de grote films Wonder Woman 1984 en Monster Hunter in de bioscoop te zien, maar verwacht niet dat de maand januari ook veel te bieden zal hebben. Recent werd Mortal Kombat al geschrapt en nu is The 355 flink opgeschoven.

De actiethriller van X-Men: Dark Phoenix-regisseur Simon Kingberg is door Universal Pictures veplaatst van 15 januari 2021 naar 14 januari 2022. En dat is een behoorlijke verschuiving op de kalender.

Spionagefilm met grote namen
In The 355 verzamelt een groep vrouwelijke spionnen van over de hele wereld zich om een aanslag tegen te houden. En dat is belangrijk want de aanslag zal de gehele wereld in chaos brengen. Onder de codenaam 355 proberen de dames de aanslag te verijdelen.

Er zijn rollen voor onder meer Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Diane Kruger, Penélope Cruz en Bingbing Fan. Ze spelen de vijf spionnen. Acteurs Sebastian Stan en Edgar Ramírez vullen andere rollen in. Hieronder zie je de eerdere trailer.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

donniebrasco

Avatar

Mag nog wel langer uitgesteld worden!

Fluffer

Avatar

Weet niet of ik dit erg vind.

don lukas

Avatar

Hollywood powervrouwen die overdreven macho mannen uit 1991 spelen. Rihanna als een krolse poes op de achtergrond. Kutfilm.
Wellicht leuk voor Brazilië ofzo, maar niet Nederland.

NieuwsFilm

meest populair