Prima ontvangst voor oorlogsfilm 'Mosul' van Netflix en 'Avengers: Endgame'-regisseurs

Prima ontvangst voor oorlogsfilm 'Mosul' van Netflix en 'Avengers: Endgame'-regisseurs

Russo Brothers (Avengers: Endgame) zijn de producenten.

De afgelopen weken zagen we al wat foto's uit en de trailer voor Mosul, de oorlogsfilms die binnenkort op Netflix verschijnt. De producenten zijn Anthony en Joe Russo, uiteraard bekend van Avengers: Endgame.

Nu verschijnen ook de eerste recensies voor de film online, waarin we zien hoe een groep Iraakse mannen het opneemt tegen de terreurgroep ISIS. Op het moment van schrijven staat Mosul na zeven recensies op 71% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Een keiharde, must-see film
De recensent van Los Angeles Times schrijft dat de film "niet diepgaand genoeg is, maar dat deze wel voldoende aangrijpend is". Al zou de film uiteindelijk niet lang genoeg blijven hangen. ComicBookMovie.com is erg positief en noemt de film "een keiharde, must-see film waarin ster Suhail Dabbach een Oscar-waardige uitvoering laat zien."

Minder enthousiast is de recensent van Variety: "Mosul voelt vaak aan als Call of Duty, af en toe onderbroken door een oproep tot gebed." [i]Mosul[i] van regisseur Matthew Michael Carnahan staat vanaf aankomende donderdag 26 november op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair