Cheetah in actie in pakkende beelden 'Wonder Woman 1984'

Cheetah in actie in pakkende beelden 'Wonder Woman 1984'

Over een paar weken in de bioscoop: de tweede Wonder Woman-film!

Dus toch géén uitstel voor Wonder Woman 1984, de volgende film in het DC Extended Universe en het twee solo-avontuur voor het personage van actrice Gal Gadot. De film verschijnt aankomende maand gewoon in de bioscoop, nadat deze eerder gepland stond voor juni 2020.

In de film van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins zijn er twee voornaamste dreigingen voor Diana Prince. Ze krijgt namelijk te maken met Pedro Pascals gevaarlijke zakenman en tv-gezicht Maxwell Lord en uiteraard Kristen Wiig als archaeologist Barbara Ann Minerva a.k.a. Cheetah.

Bekijk de afbeelding
Gave nieuwe beelden Wonder Woman 1984
Hieronder zie je een reeks tv-spots voor de superheldenfilm waarin heel wat actie zit verpakt. De eerste tv-spot is voor de release in Hong Kong en de twee daarna voor de release in Vietman. In Nederland moet Wonder Woman 1984 vanaf woensdag 16 december te zien zijn. In de States verschijnt de film op 25 december in de bioscopen én op HBO Max.






En voor de fans zie je hieronder ook nog een Behind The Scenes-video van Swarovski, met uiteraard de nodige beelden van achter de schermen.



NieuwsFilm

meest populair