Algemeen

Goed idee: een spin-off voor Deputy Doofy uit 'Scary Movie'?

Komt er naast een nieuwe Scream ook een nieuwe Scary Movie?

door Bram de Groot om 09:29 in Algemeen
In de Scream-films speelt acteur David Arquette de rol van de nogal stuntelige

En die Dave Sheridan heeft nu het briljante plan om zijn personage een spin-off te geven. Zijn Deputy Doofy blijkt in de eerste Scary Movie de schurk te zijn die op een The Usual Suspects-achtige wijze wordt ontmaskerd.

"Het zou een heel grappig maar boeiend verhaal kunnen zijn over 'Wie is Doofy?' En echt: 'Wie is de man die Doofy speelt?' - want aan het einde [van de film] doe ik de snor af en mijn haar is glad en ik scheur het shirt uit en ik zie er goed uit," vertelde Sheridan tijdens de podcast The Production Meeting.


Eerste maar Scream [5]
Uiteraard staat deze uitspraak niet los van de onthulling dat we in januari 2022 een vijfde Scream te zien krijgen, met opnieuw rollen voor Courteney Cox als Gale Weathers, Neve Campbells Sidney Prescott en Arquette als Deputy Dewey.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

The soy sauce

Avatar

* kots kots* Hollywood ugh, is werkelijk alle originaliteit weg?

Draven

Avatar

Voor een humoristische film zijn hiervoor wel mogelijkheden op een leuke film. Het kan echter ook makkelijk de verkeerde kant opgaan.

BillySavastano

Avatar

Ze kunnen beter een Scary Movie 6 maken over de shitstorm aan films die ons de afgelopen jaren zijn voorgeschoteld daar ben ik legit benieuwd naar.
5 was helaas een tegenvaller zeker na zoveel jaar tussen 4 en 5, plus ik denk dat ik stiekem Anna Faris ook gewoon miste in het laatste deel. Maar volgens mij zei Robzz1 het pas nog in een andere poll en dit ben ik zeker met hem eens: de eerste paar delen zijn gewoon goede comedy als je van die humor houd.

ThysRomani

Avatar

De Nogal Stuntelige. haha

Master Of Films

Avatar

BillySavastano "Ze kunnen beter een Scary Movie 6 maken over de shitstorm aan films die ons de afgelopen jaren zijn voorgeschoteld daar ben ik legit benieuwd naar."
Je wilt sneewvlokjes in de Gen Z en Gen Alpha representief (lees: idioten) laten voelen. Zelfs Twitter wordt geen safespace meer in Scary Movie 666
I'm all in Smiley face

NieuwsFilm

meest populair