Gigantische rode hond in eerste beelden 'Clifford The Big Red Dog'

Eigenlijk dit jaar in de bioscoop... Oh nee, het wordt eind 2021.

Bram de Groot 26 november 2020 08:55 in Video
Oorspronkelijk stond deze live action-animatiefilm gepland voor november dit jaar, maar het was uiteraard corona dat Clifford the Big Red Dog flink deed uitstellen. De film staat nu gepland voor december 2021. Dat heeft Paramount Pictures er niet van weerhouden om een eerste teaser online te zien, met uiteraard die enorme hond.

Clifford is de grote rode hond uit de Schotse boekenserie van Norman Bridwell en de daarop verschenen animatieserie. In de film zien het meisje Emily Elizabeth dat een heel speciale pup krijgt van de magische dierenredder Mr. Bridwell. Daarna vertrekt ze richting New York en beleeft ze onderweg een groots avontuur met haar nieuwe drie meter trouwe viervoeter en haar oom Casey die haar naar de Big Apple rijdt.

Eerste teaser Clifford the Big Red Dog
Emily wordt gespeeld door Darby Camp (The Christmas Chronicles, Big Little Lies) en we zien ook rollen van onder meer John Cleese (Clockwise) en Jack Whitehall (Jungle Cruise). Clifford the Big Red Dog van Walt Becker (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) staat gepland voor 5 december 2021. Hieronder Clifford!NieuwsFilm