Algemeen

Zijn de oude 'Spider-Man' films nou wel of niet onderdeel van het MCU?

Wat bedoelde Scott Derrickson nou met zijn uitspraak over het MCU?

door Jim Pedd om 06:30 in Algemeen
Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson legt zijn opmerkingen uit waarin hij stelde dat alle Spider-Man films tot het canon van het Marvel Cinematic Universe behoren.

De regisseur zou eigenlijk ook de tweede film rond Doctor Strange regisseren, maar liep vast met zijn planning en werd daarom vervangen door Sam Raimi. Het verhaal zal vermoedelijk hetzelfde blijven, en draaien om het multiversum. Maar Derrickson kan wel het een en ander weten over de toekomst van de franchise. Een opmerking die hij op Twitter maakte, zorgde voor een boel speculatie.

Spider-Man en het canon
"Alle Spider-Man iteraties behoren tot het canon van het MCU," stelde Derrickson op een vraag van Duncan Jones. Die opmerking leidde meteen tot een boel speculatie over meerdere Spider-Mannen in het MCU. Maar dat is wat Derrickson betreft dus nogal overdreven.Daarmee neemt Derrickson duidelijk zijn woorden ten aanzien van Spider-Man terug. Sterker nog, in een later statement op Twitter zegt hij ook heel duidelijk dat hij geen bron voor het MCU is. Hij is immers geen regisseur en slechts "uitvoerend producent van het (geweldige) vervolg van Sam Raimi op Doctor Strange".0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair