Algemeen

'Fantastic Beasts'-fans woedend over vervanging Johnny Depp

Mads Mikkelsen mag Gellert Grindelwald spelen.

door Jim Pedd om 09:05 in Algemeen
Fans van Johnny Depp zint het maar niets dat de acteur ontslagen is bij Fantastic Beasts 3. De acteur is intussen vervangen door Mads Mikkelsen en daar zijn ze allerminst blij mee.

Vrij snel nadat we hoorden dat Johnny Depp gestopt was met de rol van Gellert Grindelwald, werd al bekend gemaakt dat Mikkelsen zijn beoogd opvolger was. Dat nieuws werd eerst ontkend, maar deze week alsnog bevestigd.

Niet mee eens
Heel wat fans lijken het er niet mee eens te zijn dat Mikkelsen de door hen zo geliefde Johnny Depp opvolgt. Interessant is dat heel wat fans wel duidelijk laten merken dat ze Mikkelsen helemaal geen slecht acteur vinden, maar hem simpelweg niet als opvolger van Depp zien.

De 55-jarige acteur heeft gelukkig wel laten zien wat hij kan, toen hij de rol van Hannibal Lecter speelde in de serie over het personage.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Goede opvolger! Het had niet uitgemaakt welke acteur het zou zijn geweest; fans hadden het sowieso niet goed gevonden.

baron nostalgia

Avatar

Ik sta achter de vele fans johnny depp is de enige echte gellert grindelwald

Gigan72

Avatar

Haha straks zitten ze gewoon in de bios om dit te kijken.

JorisE73

Avatar

Als die Johnny Depp fans echt iets willen bereiken met WB dan moeten ze WB zo irriteren dat ze wel overstag gaan, zie #ReleaseTheSnyderCut.
Aangezien Amber Heard daar ook in zit zou het wel hilarisch zijn en zeker kopzorgen bezorgen bij WB als #BoycotTheSnyderCut, #PirateTheSnyderCut vanwege Amber Heard trending zouden worden.

Railgunner

Avatar

Depp was m.i. een van de hoofdredenen dat deel twee van FB zo tegenviel. Een van zijn slechtste rollen, dus ik zal hem niet missen.

MisterPink

Avatar

Bullshit allemaal dit

NieuwsFilm

meest populair