Algemeen

Spider-Man wordt nageaapt in 'Black Widow'

Taskmaster houdt er rare trekjes op na.

door Bram de Groot om 11:23 in Algemeen
Voor wie een klein beetje het nieuws rond de nog te verschijnen Marvel-film Black Widow heeft gevolgd weet dat er in die film een mysterieuze, maar ook zeker bijzondere schurk zit: Taskmaster. Nu is er meer duidelijk over zijn rare gedrag in de film. Let op: SPOILERS!!!

In het boek Black Widow: The Official Movie Special Book, waarin voldoende facts over de film te vinden zijn die je misschien niet wilt lezen, staat vermeld welke Marvel-personages Taskmaster immiteert.

Taskmaster doet Spider-Man na
In het boek staat het volgende over zijn immitatiegedrag: "Taskmaster heeft de Avengers bestudeerd; in het brug-gevecht kun je dat zien. Je ziet flitsen van Captain America, je ziet flitsen van Bucky, je ziet flitsen van Iron Man en je ziet Spider-Man in deze scène. Hoe vecht je tegen iemand die alle Avengers tegelijk kan belichamen?"

De film van Cate Shortland (Berlin Syndrome, Lore) en met onder meer Scarlett Johanssons Natasha Romanof staat gepland voor 5 mei 2021.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Damn dit ziet er toch echt wel goed uit. Beter verdwijnt corona weer snel zodat we weer met zijn allen kunnen genieten van de bioscoop.

DionFilm

Avatar

Ik heb een vraag hierover.

Black Widow schijnt zich af te spelen in het verleden, als ik het goed heb begrepen. Pre-Avengers en helemaal pre-Spider-Man dan. Hoe kan de Taskmaster dan het gedrag kopiëren van deze helden?

Als het zich tussentijds afspeelt, waar dan in de tijd? Dit is een serieuze vraag, misschien wil iemand het uitleggen.

STYD

Avatar

@Dionfilm, zie link.

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/75409

Xenolicker

Avatar

^ De film speelt zich af na Captain America: Civil War dus de Avengers zijn dan al volop actief, en ook Spider-Man doet al mee. Een niet al te serieuze maar eerder belangstellende vraag voor jou, DionFilm: waarom ben je volgens je Filmtotaalprofiel al sinds 2015 lid maar staan er maar 3 reacties van jou genoteerd?

DionFilm

Avatar

@STYD en @Xenolicker

Dank je voor jullie reacties, dat verduidelijkt een hoop. Ik hoop dat de continuïteit niet in gevaar komt. Het is wat gek dat er dan in 'latere films' (qua tijdlijn) nooit gerefereerd wordt naar de grote gebeurtenissen die in deze film zullen afspelen. Alsof de Taskmasker zo weinig indruk heeft gemaakt dat er nooit meer over gesproken hoefde te worden. Maar Marvel kennende zullen ze weten wat ze doen.

@Xenolicker
Ik volg FT al jaren en lees alles mee, maar ik merkte dat er vaak best wat vijandigheid heerste tussen gebruikers, inclusief verwijtenregens over en weer. Dat moedigt me niet bepaald aan om deel te nemen aan een discussie. Soms heb je gewoon een oprechte vraag zoals ik nu, en ik ben blij dat daar 'gewoon' op gereageerd is. Ik heb weleens mensen met soortgelijke vragen gezien en dan werd ze direct verweten dat ze beter hadden op moeten letten en zo, maar niet iedereen kijkt elke minuut of leest artikel.

Allebei bedankt voor jullie positieve inbreng. Dat geeft goede moed. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair