Algemeen

Wordt deze Marvel-acteur de jonge Luke Skywalker?

Nieuwe geruchten zetten Stan in de huid van de Jedi.

door Bram de Groot om 10:28 in Algemeen
Voor wie de Star Wars-serie The Mandalorian volgt op Disney+ had waarschijnlijk weer een hoop lol met de meest recente aflevering. In "Chapter 13: The Jedi" zitten heel wat onthullingen over Baby Yoda en andere gave zaken. Let op: SPOILERS!!!

In de aflevering maakt dan eindelijk Rosario Dawson (Seven Pounds) haar debuut als het personage Ahsoka Tano en zijn Michael Biehn (The Terminator, Aliens) en Diana Lee Inosanto te zien als respectievelijk de schurken Lang en Morgan Elsbeth. Ook werd er meer duidelijk over de vroege jaren van Baby Yoda. Ook zijn naam werd onthuld: Grogu.

Hint naar nieuwe Jedi
In de reeds verschenen afleveringen in seizoen 2 van The Mandalorian was Mando op zoek naar een Jedi. Dit bleek Ahsoka Tano te zijn. Zij kan de Mandoloriaan echter ook niet helpen en stuurt hem op nieuw op pad, op zoek naar een andere Jedi.

Nu zijn er vast nog meer Jedi's in het Star Wars-universum, maar bepaalde fans hopen nu dat we Luke Skywalker te zien krijgen. Online ontwerper Bosslogic greep zijn kans en beeldde acteur Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) af als het iconische personage uit de filmreeks.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Gezien alle onthullingen tot nu toe denk ik Ezra Bridger

Tommert

Avatar

Als Luke Skywalker in The Mandalorian zou komen zou ik het niet heel leuk vinden eigenlijk. Het heeft een te grote connectie met de films en het moet meer z’n eigen dingetje blijven.

Jeroen137

Avatar

Ik denk ook Ezra aangezien er steeds meer links met sw rebels worden onthuld, maar we gaan het zien

NieuwsFilm

meest populair