Wordt deze Marvel-acteur de jonge Luke Skywalker?

Wordt deze Marvel-acteur de jonge Luke Skywalker?

Nieuwe geruchten zetten Stan in de huid van de Jedi.

Voor wie de Star Wars-serie The Mandalorian volgt op Disney+ had waarschijnlijk weer een hoop lol met de meest recente aflevering. In "Chapter 13: The Jedi" zitten heel wat onthullingen over Baby Yoda en andere gave zaken. Let op: SPOILERS!!!

In de aflevering maakt dan eindelijk Rosario Dawson (Seven Pounds) haar debuut als het personage Ahsoka Tano en zijn Michael Biehn (The Terminator, Aliens) en Diana Lee Inosanto te zien als respectievelijk de schurken Lang en Morgan Elsbeth. Ook werd er meer duidelijk over de vroege jaren van Baby Yoda. Ook zijn naam werd onthuld: Grogu.

Hint naar nieuwe Jedi
In de reeds verschenen afleveringen in seizoen 2 van The Mandalorian was Mando op zoek naar een Jedi. Dit bleek Ahsoka Tano te zijn. Zij kan de Mandoloriaan echter ook niet helpen en stuurt hem op nieuw op pad, op zoek naar een andere Jedi.

Nu zijn er vast nog meer Jedi's in het Star Wars-universum, maar bepaalde fans hopen nu dat we Luke Skywalker te zien krijgen. Online ontwerper Bosslogic greep zijn kans en beeldde acteur Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) af als het iconische personage uit de filmreeks.



NieuwsFilm

meest populair