Algemeen

'Doctor Strange'-werktitel hint nieuwe plotdetails

Krijgen we nog een MCU-heldin te zien?

door Jim Pedd om 17:34 in Algemeen
De werktitel van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zou zomaar wat details over de superheldenfilm van Marvel Studios kunnen onthullen. Mogelijk krijgen we comic-accurate superkrachten van een nieuwe MCU-held te zien.

Vandaag horen we dat de werktitel Stellar Vortex is. Dat stelt Production Weekly, dat eigenlijk altijd goed zit met dit soort berichten. De titel zou zomaar eens kunnen verwijzen naar de aanwezigheid van America Chavez in de film, waar we al langere tijd geruchten over horen.

Stellar Vortex
De vraag is natuurlijk hoe er naar Chavez verwezen wordt. Dat heeft op de eerste plek te maken met de sterren waarnaar verwezen wordt met de werktitel. Sterren vormen een belangrijk motief in het kostuum van Chavez. Bovendien verwijst Vortex naar haar vermogen om portalen naar andere werelden te openen.

Wellicht dat America Chavez dan een belangrijke rol heeft in de film en het feit dat we verschillende universa gaan zien in Doctor Strange. Daarnaast weten we zeker dat Scarlet Witch een grote rol heeft in de film, en dat deze verbonden is aan haar serie, WandaVision.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

America Chavez heeft toch 0 link met zowel Dr Strange als Scarlet Witch? Ze past overigens wel gigantisch in t Disney diversiteitsplaatje (latina lesbienne), maar daar gaan ze in de films toch amper wat mee doen vanwege de Aziatische markt.

Tommert

Avatar

Ik heb ook geruchten gehoord over alternatieve versies van al bestaande superhelden er in voor komen zoals Tom Cruise als Iron Man en John Krasinski als Captain America. Allebei kregen ze de rollen bijna volgens mij maar lijkt mij iets leuker om John Krasinski als Mr.Fantastic te zien.

JMRG

Avatar

Met al die geruchten gaat dit een film van 3 a 4uurtjes worden haha, ben wel echt benieuwd naar deze!

NieuwsFilm

meest populair