Algemeen

'Harry Potter'-ster doet oude rivaliteit herleven

Tom Felton weer fans even op te winden.

door Jim Pedd om 22:35 in Algemeen
Acteur Tom Felton is even druk met de Harry Potter-franchise. Nadat hij kortgeleden een reünie organiseerde voor de belangrijkste castleden, weet hij nu weer een oude vete te doen herleven. Hij plaatste een geniale selfie op Instagram.

We zien op Instagram een beeld van Daniel Radcliffe op televisie, die als Harry Potter op de vloer ligt. Felton staat ervoor en laat zien dat hij de winnaar is. In het bijschrift: een 0 en een leeuwenemoji en een 1 en een slangenemoji. Daarmee refereerde hij natuurlijk naar de huizen van toverschool Hogwarts: Griffoender en Zwadderich.

Een overwinning
De scène waar Felton naar refereert speelt zich af in Harry Potter and the Half-Blood Prince. Daarin volgt Harry Draco, terwijl hij onder zijn onzichtbaarheidsmantel zit. Ze lopen naar een van de treinwagons waar Draco en zijn vrienden zich bevinden en Draco weet Harry daar te verdoven.

Dat moment is er een dat wat Felton betreft gevierd moest worden. Hieronder kan je het moment in de film zien, en een heel tevreden Felton:4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Tom Felton heeft zijn Harry Potter verleden nooit echt kunnen loslaten heb ik het idee

Ang3l

Avatar

@Dawgruule Komt omdat ie verder ook niet veel veel aanbod heeft gehad volgens mij. Dan teer je op je enige succes.

KeesjeNL

Avatar

Ik dacht een tijdje dat Tom Felton in 'Logan' speelde, maar dat bleek Boyd Holbrook te zijn. Tom had wel een bekend rolletje in Rise of the Planet of the Apes en is binnenkort te zien in een in Nederland afspelende film 'De Slag Om De Schelde' Smiley face.

walter_sobchak

Avatar

@KeesjeNL, cool, die Slag om de Schelde schijnt wel echt een dingetje te worden.

NieuwsFilm

meest populair