Gerucht: Waanzin drijft Avengers in MCU Phase 4 uit elkaar

WandaVision zal een schokgolf veroorzaken.

Wat betekent toch de titel van de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness? Het antwoord daarop zit mogelijk al verpakt in de serie WandaVision die over een kleine anderhalve maand op Disney+ verschijnt.

Een nieuw bericht van geruchtenmaker Daniel Richtman focust zich op het personage Wanda Maximoff en haar alter ego Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen. Volgens zijn bericht zullen door de explosie van haar krachten veel van haar vrienden en bondgenoten zich uiteindelijk tegen haar keren.

Waanzin in het Multiversum
"Na wat Scarlet Witch met het Multiversum zal doen, zullen de helden van het MCU zich tegen haar keren, wat haar op een pad van waanzin zal leiden," schrijft Richtman. En het zou zomaar kunnen dat haar "madness" een reden is voor Doctor Strange om in te grijpen.

Oorspronkelijk zouden WandaVision en Doctor Strange in the Multiverse of Madness dichter op elkaar verschijnen. Nu zit er een ruim jaar tussen beide MCU-producties. WandaVision debuteert op 15 januari op Disney+ en Sam Raimi's Doctor Strange 2 moet op 25 maart 2022 in première gaan op het witte doek.

NieuwsFilm

meest populair