Algemeen

Niet iedereen laat Johnny Depp vallen

De filmwereld lijkt Johnny Depp als een baksteen te laten vallen.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Deze maand werd duidelijk dat Johnny Depp (voorlopig) niet meer welkom is in Hollywood. Warner Bros. liet de acteur vertrekken bij Fantastic Beasts 3 nadat een rechtbank het goedkeurde dat hij 'vrouwenmepper' genoemd werd. Ook Disney zou hem niet meer terug willen voor de Pirates of the Caribbean-films.

Maar nog niet al zijn werkgevers zijn bereid de acteur te laten gaan. Het luxemerk Dior houdt de acteur levend in zijn campagne voor de cologne Sauvage. Overigens zijn heel wat fans / Twitteraars het met deze keuze eens. Een poll van The Chic Geek wees uit dat 96,9% de acteur graag ziet als het gezicht van het merk.


Dior houdt Johnny Depp aan
Een van de redenen is volgens The Guardian is dat de zoekopdrachten naar 'Sauvage' met 23 procent is gestegen sinds het vertrek van Depp van Fantastic Beasts 3. Sauvage is nog altijd een bestseller. Het vertrek van Depp zou dat zomaar kunnen veranderen.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

walter_sobchak

Avatar

Ik vermoed dat hij echt wel weer aan de bak gaat komen... geef het wat tijd, dan gaat de storm rond hem liggen. Bovendien, de filmwereld stopt niet buiten Hollywood. Er zullen wellicht tal van producties in andere landen kunnen.

ThysRomani

Avatar

Ik zou wel eens willen weten of Robert Downey Jr. woord houdt.

Artificialis

Avatar

Uit solidariteit met Johnny Depp besproei ik mijzelf inmiddels elke dag met het Sauvage luchtje van Dior. Ook spuit ik het graag bij Amber Heard-aanhangers in het gezicht.

omniesbonsai

Avatar

Zegt me allemaal niets wat de media erover zegt
Dat hangt vaak van leugens aan elkaar
Ik zou dan zijn kant,perceptie van het verhaal willen horen

Jkorpor030

Avatar

Heeft meneer Depp niet genoeg geld om zelf een (reeks) films te maken? Ik geloof dat namelijk wel. En daar kan ie een dikke middelvinger mee opsteken naar WB en Disney!

Bigds9fan

Avatar

Dior kan niet eens "Savage" goed schrijven. ????

Sunspot

Avatar

Is niet eens bewezen toch allemaal.

Coola

Avatar

^^

Amber heard is de savage. Depp juist totaal niet.

Bariskose.nl

Avatar

Een acteur als jonny depp verwijderen uit hollywood. En ontslaan bij warner bros. Zo niet verdiend dit. Dit soort acteurs vind je niet snel meer. Domste fout wat je kan doen. Ik weet niet of het waar is dat hij vrouwen heeft mishandeld. Als het we zo is keur ik dat ook niet goed. Maar iedereen kan een fout maken. En iedereen kan spijt hebben. Ik vind alleen niet dat hij daar door werkloos hoort te zijn. Zoveel fans willen heb terug. En eerlijk gezegd zonder jonny is er ook geen toekomst voor pirates.

Grammy

Avatar

Heel slim van Dior want 100% zeker dat Sauvage slechter verkoopt zonder Depp.

En hulde voor de reactie van Artificialis!!!

Robert H

Avatar

Als hij vrouwen slaat dan moet ie toch gewoon opgepakt worden? Ongeacht wat zijn vrouw gedaan heeft. Best een looser als je vrouwen slaat

NieuwsFilm

meest populair