Emotioneel herdenken 'Fast & Furious'-ster Paul Walker

Het is alweer zeven jaar geleden.

Bram de Groot 1 december 2020 18:33 in Algemeen
Niet alleen speelde Paul Walker in films met heel wat snelle bolides, hij was zelf ook een groot liefhebber van snelle wagens en het racen daarin. Zijn hobby werd hem fataal doordat hij op 30 november 2013 crashte in een Porsche Carrera GT die gereden werd door een vriend.

Zijn fans en de filmwereld waren uiteraard in schok en zijn overlijden is nog altijd een terugkerend onderwerp in en rond de release van films in de Fast & Furious-franchise waarin hij het personage Brian O'Conner speelde. In Fast & Furious 7 uit 2015 was hij voor het laatst te zien.


Fans herdenken Paul Walker
De acteur werd veertig jaar en hij overleed dus zeven jaar geleden. Fans hebben hem gisteren herdacht via social media. Nog altijd zijn er geruchten dat hij op één of andere manier terug zal keren in de Fast & Furious-reeks.

Als dit gebeurt dan zal dit zijn in één van de aankomende drie films. Na deel elf stopt de hoofdreeks en zal de franchise waarschijnlijk doorgaan middels spin-offs. Fast & Furious 9 staat gepland voor eind mei 2021.NieuwsFilm