Algemeen

Emotioneel herdenken 'Fast & Furious'-ster Paul Walker

Het is alweer zeven jaar geleden.

door Bram de Groot om 18:33 in Algemeen
Niet alleen speelde Paul Walker in films met heel wat snelle bolides, hij was zelf ook een groot liefhebber van snelle wagens en het racen daarin. Zijn hobby werd hem fataal doordat hij op 30 november 2013 crashte in een Porsche Carrera GT die gereden werd door een vriend.

Zijn fans en de filmwereld waren uiteraard in schok en zijn overlijden is nog altijd een terugkerend onderwerp in en rond de release van films in de Fast & Furious-franchise waarin hij het personage Brian O'Conner speelde. In Fast & Furious 7 uit 2015 was hij voor het laatst te zien.


Fans herdenken Paul Walker
De acteur werd veertig jaar en hij overleed dus zeven jaar geleden. Fans hebben hem gisteren herdacht via social media. Nog altijd zijn er geruchten dat hij op één of andere manier terug zal keren in de Fast & Furious-reeks.

Als dit gebeurt dan zal dit zijn in één van de aankomende drie films. Na deel elf stopt de hoofdreeks en zal de franchise waarschijnlijk doorgaan middels spin-offs. Fast & Furious 9 staat gepland voor eind mei 2021.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bestmovieman86

Avatar

Elk jaar weer paul... En al die andere (grotere) weggevallen sterren dan?

RyanC

Avatar

Zeven jaar geleden alweer! De tijd vliegt echt. Walker was samen met Vin Diesel echt het uithangbord van de Fast-saga. Het blijft eeuwig zonde dat hij zo vroeg is heengegaan. Maar gelukkig hebben wij zijn filmwerk nog om van te genieten. Hij blijft dan nog altijd een beetje leven als Legend. RIP Paul.

Sunspot

Avatar

had moeten stoppen na deel 7.

WAs zo een mooie afsluiter en respect naar Paul Walker.

Paul Walker leek me ook altijd echt zo een gast die relaxt is om mee om te gaan, gewoon cool en echt.

Pascal08

Avatar

Na 7 jaar nog steeds van die trieste berichten plaatsen “cant believe its been 7 years already seems like yesterday”

centr1no

Avatar

Als over 2000 jaar ooit iemand op het idee komt om in de vergeten historie van de Amerika's te gaan graven zullen ze denken dat figuren als Paul Walker ontzettend belangrijk waren voor onze samenleving.

NieuwsFilm

meest populair