Eerste trailer voor 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'

Eerste trailer voor 'Mijn Beste Vriendin Anne Frank'

Check de eerste beelden uit deze eerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank.

De nieuwe film Mijn beste vriendin Anne Frank over het aangrijpende, waargebeurde verhaal van Hannah Goslar en haar bijzondere vriendschap met Anne Frank krijgt vandaag de eerste trailer. Deze kun je vanaf vanavond 20.00 uur zien via onderstaande YouTube-video!

Mijn Beste Vriendin Anne Frank van regisseur Ben Sombogaart (De storm, De tweeling) is de eerste Nederlandse bioscoopfilm over de bekendste naam uit onze Tweede Wereldoorlog-geschiedenis.

Eerste trailer
Er zijn rollen voor onder meer Aiko Mila Beemsterboer (Anne Frank), Josephine Arendsen, Roeland Fernhout, Lottie Hellingman en Stefan de Walle.

Let op: De trailer komt dus vanavond om 20.00 uur online!


De synopsis: Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog.

Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoeting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen-Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank is vanaf februari 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

NieuwsFilm

meest populair