Netflix

De 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

door Jeffrey Kouters om 09:39 in Netflix
Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The Christmas Chronicles 2 (2020)
Regie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool. Daar blijkt de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.


Filmtips nodig?


#2 Mosul (2020)
Regie: Matthew Michael Carnahan | Cast: Adam Bessa, Suhail Aldabbach, Is'haq Elias, e.a.
Wanneer de jonge en onervaren politieagent Kawa wordt gered door een afvallig SWAT-team, dat onder leiding van majoor Jasem weerstand probeert te bieden aan de Islamitische Staat in het noorden van Irak, besluit hij zich bij deze eenheid aan te sluiten. De militie zet alles op alles om de verwoeste stad Mosul uit handen te houden van de terroristische organisatie.

#3 La Belva (2020)
Regie: Ludovico Di Martino | Cast: Fabrizio Gifuni, Lino Musella, Monica Piseddu, e.a.
De labiele oorlogsveteraan Leonida Riva leeft een eenzaam bestaan en wordt achtervolgd door traumatische herinneringen aan het verleden. Zijn vrouw heeft hem verlaten, zijn puberzoon mag hem niet en alleen zijn zesjarig dochtertje Teresa lijkt onvoorwaardelijk van hem te houden. Wanneer zij ontvoerd wordt, doet hij dan ook alles om haar te redden. Riva wordt gedwongen om opnieuw het beest in zichzelf vrij te laten. De autoriteiten vermoeden echter dat hij zelf achter de verdwijning zit.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Wat is dit allemaal zeg, deze films hebben nul appeal voor mij.

Crush

Avatar

Kerstfilms kijk ik niet maar die andere twee ga ik wel een beurt geven. The Call, nieuw op Netflix, vond ik ook wel een leuke film. Naar het einde toe een beetje verwarrend, maar zeker een aanrader.

SeanDeNiro

Avatar

Ik heb gisteren The Christmas Chronicles deel 1 gezien. Wat een slechte kerstfilm. Zoals met alle moderne films: oppervlakkige personages en een zeikverhaal dat nergens op slaat. Er kwam 1 kerstliedje voorbij in het half uur dat ik het heb volgehouden. Een drie voor de moeite.

Master Of Films

Avatar

Wie kijkt er nu al kerstfilms. Smiley face Sinterklaas en zijn zwarte uitzendkrachten zijn nog in het land. Nog veels te vroeg.

SeanDeNiro

Avatar

Gezellig joh. En Zwarte Piet is deaud.

Maac

Avatar

@SeanDeNiro
Als de vleesgeworden Gargamel van Filmtotaal beweeg jij je door dit platform om over alles te klagen wat van deze tijd is. Remakes, reboots, sequels, prequels, Disney, wokeness, vrouwen, zwarten, alles is bagger en humorloos en de creativiteit in Hollywood is dood.
You must be fun at parties, maar hé, geen problemen mee, dat moet je zelf weten.

Maar ik vraag je serieus: waarom zet jij in hemelsnaam een film als The Christmas Chronicles op? Ken jij je eigen smaak zó slecht dat je niet van mijlenver al aan ziet komen dat dit niet in jouw straatje gaat passen?
Ik zie een paar keer per jaar een écht slechte film op basis van een foute inschatting, maar jij lijkt aan de lopende band slechte keuzes te maken als je een film uitkiest. Zonde van je tijd man.

Crush

Avatar

Na bingewatching heb je nu dus ook torturewatching..

don lukas

Avatar

Onze jonge kids vonden de kerst film ook mooi.

NieuwsFilm

meest populair