De 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 3 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The Christmas Chronicles 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool. Daar blijkt de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.


Filmtips nodig?


#2 Mosul (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Michael Carnahan | Cast: Adam Bessa, Suhail Aldabbach, Is'haq Elias, e.a.
Wanneer de jonge en onervaren politieagent Kawa wordt gered door een afvallig SWAT-team, dat onder leiding van majoor Jasem weerstand probeert te bieden aan de Islamitische Staat in het noorden van Irak, besluit hij zich bij deze eenheid aan te sluiten. De militie zet alles op alles om de verwoeste stad Mosul uit handen te houden van de terroristische organisatie.

#3 La Belva (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ludovico Di Martino | Cast: Fabrizio Gifuni, Lino Musella, Monica Piseddu, e.a.
De labiele oorlogsveteraan Leonida Riva leeft een eenzaam bestaan en wordt achtervolgd door traumatische herinneringen aan het verleden. Zijn vrouw heeft hem verlaten, zijn puberzoon mag hem niet en alleen zijn zesjarig dochtertje Teresa lijkt onvoorwaardelijk van hem te houden. Wanneer zij ontvoerd wordt, doet hij dan ook alles om haar te redden. Riva wordt gedwongen om opnieuw het beest in zichzelf vrij te laten. De autoriteiten vermoeden echter dat hij zelf achter de verdwijning zit.

NieuwsFilm

meest populair