Algemeen

'Wonder Woman 1984' maar heel kort in de bioscoop?

Het gerucht gaat dat de film snel naar streaming gaat.

door Bram de Groot om 09:38 in Algemeen
Ruim een jaar na de oorspronkelijke verschijningsdatum in november 2019 verschijnt in december dan eindelijk de tweede solofilm over Wonder Woman van actrice Gal Gadot in de wereldwijde bioscoopzalen. Maar heel lang lijkt dat niet te gaan duren.

Volgens een nieuw bericht Variety verschijnt Wonder Woman 1984 in onder meer het VK en Ierland op 16 december in de bioscoop, net als in Nederland.

De DC-film van Wonder Woman-regisseur Patty Jenkins zou volgens Variety een maand later al via Premium video on demand verschijnen via Sky.

Tegengaan illegale downloads?
De filmwereld in de VK gaf aan open te staan voor alle opties om ervoor te zorgen dat blockbusters alsnog het witte doek bereiken. Combinaties met streaming zijn dus goed bespreekbaar. Een jaar geleden was dat uiteraard als vloeken in de kerk.

In de States verschijnt Wonder Woman 1984 op eerste kerstdag in de bioscopen die open zijn en op HBO Max. De kans is groot dat Warner Bros. graag ziet dat de film ook wereldwijd snel online beschikbaar komt, om zo illegale downloads tegen te gaan.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Maar dat de film snel naar streaming in de UK gaat wilt toch helemaal niet zeggen dat dat betekent dat de film de bios snel uitgaat?

In het Variety artikel wordt enkel gezegd dat een maand na de bioscoop release de film op Sky streaming zal staan. Niet dat de film daarmee ook alweer de bios gaat verlaten.

Ray1976

Avatar

Kom maar door met HBO MAX

NieuwsFilm

meest populair