Algemeen

Vervanger Johnny Depp gaat Grindelwald in 'Fantastic Beasts 3' anders aanpakken

We krijgen een andere Grindelwald te zien in 'Fantastic Beasts 3'.

door Bram de Groot om 17:53 in Algemeen
Even geleden waren de fans van Johnny Depp geschokt over het nieuws dat de acteur niet te zien zal zijn in Fantastic Beasts 3. Hij heeft de film verlaten en Warner Bros. heeft ondertussen officieel een andere acteur aangetrokken om de rol van Gellert Grindelwald te spelen.

En dat is Doctor Strange en Hannibal-acteur Mads Mikkelsen. Hij sprak met Entertainment Weekly en gaf aan dat zijn invulling van het Grindelwald-personage zowel anders als hetzelfde is als dat van Depp.

Een brug tussen beide versies
"Nou, ik zal het zijn, dus dat is een verschil," aldus Mikkelsen. "Nee, dit is het lastige gedeelte. We werken er nog steeds aan. Er moet een brug zijn tussen wat Johnny deed en wat ik ga doen. En tegelijkertijd moet het ook iets van mij zijn."

"Maar we moeten ook een paar links vinden en enkele bruggen zodat het niet helemaal loskomt van wat hij al meesterlijk heeft ingevuld," zei Mikkelsen tegenover Entertainment Weekly.

Opnames gestart, 2022 in de bioscoop
En misschien is het maar goed ook dat er een iets andere invulling komt van het personage. Niet iedereen was onder de indruk van de versie van Depp en met Mikkelsen aan boord kan dit zomaar veranderen.

Regisseur David Yates werkt al een tijdje aan de film en op dit moment staat Fantastic Beasts 3 gepland voor de zomer van 2022.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Ik hoop dat de studio nog van gedachten veranderd en johnny depp weer terug aan neemt als grindelwald

Maniacbozzy

Avatar

Ondanks dat ik best mads fan ben hoop ik dat Depp de films afmaakt.

Kasvand

Avatar

Groot fan van het werk van Depp en ook absoluut oneens met het besluit dat ze hem de laan uit gestuurd hebben. Dat gezegd hebbende denk ik dat Mikkelsen de rol beter past dan Depp. Enkel erg lastig hoe de verandering van uiterlijk te verklaren, vrees dat dat toch een stuk van de magie weghaalt uit de volgende film.

NieuwsFilm

meest populair