Algemeen

Primeur voor HBO Max: 'Wonder Woman 84' in 4K beschikbaar

Zo beleven fans van de DC-heldin de bioscoopervaring gewoon in hun huiskamer.

door Jeffrey Kouters om 14:56 in Algemeen
HBO Max doet er alles aan om ervoor te zorgen dat abonnees deze kerst de bioscoopervaring perfect kunnen nabootsen in hun woonkamer met Wonder Woman 84. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat de langverwachte DC-sequel de eerste film zal zijn die ook in 4K beschikbaar komt op het platform.


Gebruikers van HBO Max kunnen Wonder Woman 84 straks ook in 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision én Dolby Atmos streamen. Dat heeft regisseuse Patty Jenkins - zelf een groot en uitgesproken voorstander van de bioscoopervaring - bekend mogen maken op Twitter. Zoals bekend, hoeven abonnees niets bij te betalen om Wonder Woman 84 te aanschouwen op HBO Max.


Wonder Woman 84 - met hoofdrolspeelster Gal Gadot - zal de eerste film worden op HBO Max die beschikbaar komt in deze kwaliteit. Zo kunnen fans alsnog in de best mogelijke kwaliteit genieten van de film, zonder dat zij daarvoor naar de bioscoop moeten (als die überhaupt al open zijn).


Wonder Woman 84 is vanaf 16 december in Nederlandse bioscopen te zien. Pas een week later mogen de Amerikanen van het superheldenspektakel genieten, maar zij hebben dan wel weer de keuze om de film in de bioscoop of op HBO Max te bekijken. HBO Max is helaas nog niet actief op de Nederlandse markt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Leuk, voor waar er dan HBO MAX te kijken is..

Rotten-Bananas

Avatar

de bioscoopervaring perfect kunnen nabootsen met een bitrate van 10 Mbps ?
En dan hebben we het nog niet eens over Atmos en de fake Dolby Vision dat alleen een marketing truukje is.
De Dolby Vision van een UHD schijf is een heel andere versie dan de streaming variant, 5 en 7.
Hopelijk komt er een deftige UHD versie,, voor bioscoopervaring thuis.

NieuwsFilm

meest populair