Algemeen

Jason Statham gaat voor serieuzere rol in nieuwe thriller

Mogelijk zal hij voor de rol zelfs een keer een ander accent moeten aanmeten!

door Zilko Tarici om 09:19 in Algemeen
Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat David Cronenbergs misdaad-thriller Eastern Promises uitkwam, maar het lijkt erop dat er nu een vervolg komt met niemand minder dan Jason Statham als hoofdrolspeler.

Statham zou naar verluidt interesse hebben getoond in de hoofdrol in Small Dark Look, een film die zich in dezelfde Russische onderwereld afspeelt als de kritisch bejubelde film met Viggo Mortensen uit 2007. De Deense regisseur Martin Zandvliet, die een Oscarnominatie kreeg voor zijn film Land of Mine, zal ditmaal regisseren. Steven Knight, de scenarist van Eastern Promises, neemt ook deze keer het script voor zijn rekening. Details worden nog geheimgehouden, maar de verwachting is dat de wereld van Eastern Promises verder wordt uitgediept.

Een drukke Statham
Statham schijnt dus behoorlijk wat interesse te hebben in het project, maar zijn drukke schema kan nog roet in het eten gooien. Zo zal hij de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Guy Ritchie en keert hij terug voor vervolgen op The Meg en Hobbs & Shaw. De makers en Statham moeten dus ergens in 2021 een gat zien te vinden om de opnames van Small Dark Look in plaats te laten vinden.

Bekijk hieronder de trailer van Eastern Promises:


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Hobbs en shaw meer voor Brazilië en Azië bedoeld denk ik. Wat een gigantische scheijtfilm was dat zeg.

Mav Damian

Avatar

Steven Knight is maar een matig schrijver. Enigste werk dat ik geweldig vond was Locke, maar daar blijft het bij.

NieuwsFilm

meest populair