Video

WTF is... 'The Prom' van Netflix?

Netflix introduceert zijn volgende grote originele Netflix-film.

door Bram de Groot om 21:25 in Video
Afgelopen periode zagen we al de trailer voorbijkomen voor de film The Prom. Het is een musicalfilm die zomaar hoge ogen zou kunnen gooien voor de streamingdienst. De film van regisseur Ryan Murphy, bekend van onder meer Glee en American Horror Story, zit namelijk vol grote sterren.

In The Prom zijn er hoofdrollen voor onder meer Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington en Kevin Chamberlin en Netflix heeft nu de video WTF is... The Prom? online gezet met een uitleg van de film.


In The Prom zien we Dee Dee Allen (Streep) en Barry Glickman (Corden) die toneelsterren in New York City zijn. Hun nieuwe Broadway-show is echter een grote flop en duwt hun carrière in een slop. Ondertussen ervaart middelbare scholier Emma Nolan (nieuwkomer Jo Ellen Pellman) een heel ander soort verdriet: ondanks de steun van de directeur van de middelbare school heeft het hoofd van de PTA haar verboden om het bal bij te wonen met haar vriendin Alyssa (DeBose).

De musicalfilm is één van de vier compleet nieuwe Netflix-releases in december en staat vanaf 11 december online op de streamingdienst.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair