Featured

10 compleet nieuwe films op Netflix, Amazon en Disney+ [december]

Deze maand veel gave films op streaming.

door Bram de Groot om 14:33 in Featured
Op Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video verschijnen iedere maand een aantal "originals", vaak compleet nieuwe films die je nog niet eerder kon zien. Hieronder per streamingdienst de meest opvallende "eigen producties" van de steamingdiensten. Naar welke kijk jij het meest uit?

Disney+: Mulan, Soul en Godmothered
Op Disney+ verschijnen twee grote blockbusters die eigenlijk in de bioscoop hadden moeten verschijnen. De eerste is Mulan die vanaf 4 december ook zonder bijbetaling te kijken is. Op 25 december verschijnt als kerstcadeau de animatiefilm Soul en tussendoor kun je nog kijken naar Godmothered met onder meer Jillian Bell en Isla Fisher.

Check ook het Disney+ maandoverzicht.


Amazon: Time, Sound of Metal en I'm Your Woman
Op Amazon Prime Video deze maand geen enorm grote releases, maar mogelijk zijn films als Time (1 december) van Garrett Bradley, Sound of Metal (4 december) met onder meer Olivia Cooke en Riz Ahmed en I'm Your Woman (11 december) van Julia Hart aanraders.

Check ook het Amazon Prime Video maandoverzicht.


Netflix: Mank, The Prom, Ma Rainey en The Midnight Sky
Netflix komt in december niet met grote blockbusters, maar wel met een aantal zeer interessante titels. Zo verschijnt op 4 december het geweldige Mank met Gary Oldman en is er op 11 december het met sterren gevulde The Prom. Op 18 en 23 december verschijnen respectievelijk de hopelijk mooie titels Ma Rainey's Black Bottom en The Midnight Sky.

Check ook het Netflix maandoverzicht.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Netflix en Amazon mogen wel oppassen met D+. Die komen met een paar december knallers. "Filmfanaten" staan om Mulan, Soul en Godmothered te springen.

Crush

Avatar

Ik denk dat ik zelfs een dagje verlof ga nemen voor Godmothered te kijken.

NieuwsFilm

meest populair