Featured

Amazon Prime Video komt met deze nieuwe films in december

We gaan door met de maandoverzichten!

door Jim Pedd om 16:40 in Featured
Amazon Prime Video komt elke maand weer met een rits nieuwe titels. Vandaag kunnen we je de nieuwe titels voor december vertellen. We duiken er meteen in!

Time (2020)
Regie: Garrett Bradley | Cast: Fox Rich | Releasedatum: 1 december
Fox Rich is een vechter. De afgelopen twee decennia streed ze voor de vrijlating van haar echtgenoot, Rob G. Rich, die 60 jaar in de cel zit voor een misdrijf dat ze samen gepleegd hebben. En dus werkt ze zo hard mogelijk om hem vrij te krijgen.

Glass (2019)
Regie: M. Night Shyamalan | Cast: Anya Taylor-Joy, James McAvoy, Sarah Paulson, Bruce Willis | Releasedatum: 4 december
Na het einde van Split, zien we in Glass dat Dunn achter het bovenmenselijke figuur The Beast aangaat in een reeks escalerende confrontaties, terwijl de schaduwachtige aanwezigheid van Price op de achtergrond opdoemt, als een man die geheimen van beide mannen kent.

Sound of Metal (2019)
Regie: Darius Marder | Cast: Olivia Cooke, Riz Ahmed, Mathieu Amalric, Lauren Ridloff | Releasedatum: 4 december
Tijdens een reeks nachtelijke optredens vol adrenaline krijgt de rondtrekkende punk metal drummer Ruben (Riz Ahmed) te maken met gehoorverlies. Wanneer een specialist hem vertelt dat zijn toestand snel zal verslechteren, denkt hij dat zijn muziekcarrière - en daarmee zijn leven - voorbij is. Zijn bandlid en vriendin Lou (Olivia Cooke) brengt de herstellende heroïneverslaafde naar een afgelegen huis voor doven en slechthorenden. Dit doet ze in de hoop dat het een terugval zal voorkomen en hij kan leren zich aan te passen aan zijn nieuwe situatie. Nadat hij is verwelkomd in een gemeenschap die hem accepteert zoals hij is, moet Ruben kiezen tussen zijn nieuwe balans en de drang om het leven dat hij ooit kende terug te winnen. Met behulp van verrassende, innovatieve geluidstechnieken neemt regisseur Darius Marder het publiek mee in Ruben's reis naar een zelden onderzochte wereld, een wereld die hij levendig zal nabootsen.

A Million Little Pieces (2019)
Regie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Aaron Johnson, Charlie Hunnam, Billy Bob Thornton, Ryan Hurst | Releasedatum: 10 december
Tegen de tijd dat hij afkickkliniek voor drugsverslaafden en alcoholisten betrad, was James Frey wat je noemt een extreme verslaafde. Zijn lichaam was er dusdanig slecht aan toe, dat de medici in de kliniek verbaasd waren dat hij nog leefde. De daaropvolgende martelingen van het afkicken worden in het boek in alle geuren en kleuren belicht.

I'm Your Woman (2020)
Regie: Julia Hart | Cast: Rachel Brosnahan, Marsha Stephanie Blake, Arinze Kene | Releasedatum: 11 december
I'm Your Woman is een dramatische thriller over moederschap, familie, women empowerment en persoonlijke transformatie. We volgen Jean (Brosnahan) op haar reis met haar pasgeboren baby, terwijl ze het criminele verleden van haar man ontwijkt. Ze verandert van een beschermde huisvrouw naar badass mom-on-the-run. Met de onverwachte steun van Cal en Teri (Blake en Kene) probeert ze haar leven onder controle te krijgen. Ze realiseert zich dat ze enorm veel kracht en talent heeft en als kijker kun je jezelf herkennen in de enorme hoeveel energie die Jean van dit alles krijgt.

Forte (2020)
Regie: Katia Lewkowicz | Cast: Melha Bedia, Valérie Lemercier, Alison Wheeler, Bastien Ughetto | Releasedatum: 16 december
Nour is een plezierig en grappig mens dat als accountant van een fitnesscentrum in Parijs werkt. Iedereen loopt met haar weg, maar geluk in de romantiek heeft ze niet. Haar beste vrienden proberen haar te helpen, maar boeken ook weinig succes. En dus gaat ze zelf aan de slag via een paaldanscursus.

Sylvie's Love (2020)
Regie: Eugene Ashe | Cast: Tessa Thompson, Nnamdi Asomugha, Eva Longoria Parker, Aja Naomi King | Releasedatum: 25 december
De romantische film 'Sylvie's Love' speelt zich af in New York gedurende de jaren 50. Sylvie en Robert (Nnamdi Asomugha) worden verliefd op elkaar, maar naarmate de jaren verstrijken, groeien de twee uit elkaar en richten ze zich op hun eigen carrière. Jaren gaan voorbij. Sylvie heeft succes als een tv-producent, maar Robert ziet in dat jazz minder populair is dan voorheen. Wanneer ze elkaar na lange tijd toevallig weer tegenkomen, beseffen ze dat ze ondanks de grote veranderingen in hun levens nog steeds gek op elkaar zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

November was top maar helaas in feestmaand december is het nieuwe aanbod wat tegenvallend

neo123

Avatar

Idd , valt vies tegen. Ach gelukkig nog genoeg te zien op de kijklijst ????

NieuwsFilm

meest populair