Featured

Disney+ voegt deze 12 films nieuw toe in de maand december

Maak je maar klaar voor een mooie decembermaand.

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Disney+ voegt weer een hele rits nieuwe films toe. De meest spectaculaire update is natuurlijk Mulan, dat drie maanden geleden debuteerde in Premier Access en nu voor iedereen beschikbaar is.

Mulan (2020)
Regie: Niki Caro | Cast: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong, Jet Li | Releasedatum: 4 december
Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.

Diana: In Her Own Words (2017)
Regie: Tom Jennings, David Tillman | Cast: Camilla Parker-Bowles, Prince Charles, Prince Harry, Princess Diana | Releasedatum: 4 december
Deze documentaire kijkt naar opnames van Princess Diana, die zij maakte voor een boek dat door Andrew Morton geschreven werd. In dit boek vertelt Diana over haar leven en de gebeurtenissen die ze meemaakte.

The Disney Family Singalong Volume 2 (2020)
Regie: Hamish Hamilton, James B. Merryman | Cast: Christina Aguilera, Lindsay Arnold, Alan Bersten, Sabrina Carpenter | Releasedatum: 4 december
Ryan Seacrest is de presentator van deze tweede Disney Family Singalong, waarin beroemdheden en hun families hun favoriete Disney-liedjes zingen. Dit jaar doen ze dat vanuit huis en zien we gaststerren als John Legend, Christina Aguilera, Shakira en Katy Perry.

Godmothered (2020)
Regie: Sharon Maguire | Cast: Isla Fisher, Jillian Bell, Santiago Cabrera, Mary Elizabeth Ellis | Releasedatum: 4 december
Een jonge en nogal onervaren fee moet zichzelf bewijzen. En dus gaat ze op zoek naar een jong meisje, wiens verzoek om hulp genegeerd werd. Zo hoopt ze zichzelf te kunnen bewijzen en eindelijk haar sporen te verdienen!

Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020)
Regie: Paul Hoen | Cast: Milo Manheim, Meg Donnelly, Trevor Tordjman, Kylee Russell | Releasedatum: 11 december
Deze film zet de avonturen van leerlingen Addison en Zed van de Seabrook High-school voort. Ditmaal zien we dat hun opkomende liefde langzaamaan onder druk komt te staan door de komst van een stel weerwolven. Die willen net zo geaccepteerd worden als zombies.

Safety (2020)
Regie: Reginald Hudlin | Cast: Matthew Glave, Corinne Foxx, Jay Reeves, Luke Tennie | Releasedatum: 11 december
Safety is het verhaal van Ray-Ray McElrathbey, een jonge football speler voor de Clemson University. Hij voedde in het geheim zijn jongste broertje op campus op, nadat zijn leven thuis te onstabiel werd.

High School Musical: The Musical: The Holiday Special (2020)
Regie: Tim Federle | Cast: Olivia Rodrigo, Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie | Releasedatum: 11 december
De cast van High School Musical: The Musical - The Series, deelt anekdotes van de meest memorabele vakanties die ze beleefd hebben. Daarbij delen ze verhalen uit hun jeugd, vertellen ze over cadeaus die ze kregen, hun favoriete tradities, familiefoto's en nieuwjaarsbeloftes.

Dory's Reef Cam (2020)
| Releasedatum: 18 december
Duik diep in de wateren van het zeeleven uit de wereld van Nemo en Dory. Het lijkt erop dat we in deze video meer leren over het zeeleven, vanuit het perspectief van de immer vergeetachtige Dory.

We Bought a Zoo (2011)
Regie: Cameron Crowe | Cast: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden Church, Colin Ford | Releasedatum: 18 december
Gebaseerd op de memoires van Benjamin Mee, gaat de film over een weduwnaar die besluit een verlaten dierentuin te kopen om een frisse start te maken. Samen met zijn kinderen probeert hij de dierentuin op te knappen voor de grote opening.

The Fault in Our Stars (2014)
Regie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff, Laura Dern | Releasedatum: 18 december
Hazel en Gus zijn twee tieners die minachting voor het conventionele koesteren. Ze zijn verliefd en die verliefdheid sleept hen mee op een reis. Hun relatie is een wonder, omdat Hazel altijd aan een zuurstoftank vast zit. Gus maakt grappen over zijn beenprothese, en hoe de twee elkaar ontmoetten in een praatgroep voor mensen met kanker.

Morning Light (2008)
Regie: Paul Crowder, Mark Monroe | Cast: Chris Branning, Graham Brant-Zawadzki, Chris Clark, Charlie Enright | Releasedatum: 25 december
Maanden lang trainen vijftien jongens en meisjes om mee te doen met de TRANSPAC, de meest prestigieuze zeilwedstrijd op open zee. Op het zeilschip de Morning Light doorstaat het team ontberingen om als winnaar uit de bus te komen. Deze documentaire volgt de groep vanaf hun training in Hawaï tot de race van meer dan 3700 kilometer over de woeste zee. Ze moeten leren om als één te werken. Alleen dan maken ze een kans op het goud.

Soul (2020)
Regie: Pete Docter, Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Ahmir-Khalib Thompson, Daveed Diggs | Releasedatum: 25 december
Joe Gardner geeft les op de middelbare school en is daarnaast jazzmuzikant. Woonachtig in New York leidt hij zijn hele leven voor zijn enige passie namelijk de muziek. Dit gaat evenwel ten koste van al het andere. Op een dag ontmoet Joe het meisje 22.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Luizelgespuizel

Avatar

Enige noemenswaardige is Soul. Eeuwig zonde dat die niet in de bioscoop komt.

Arnold_FF7

Avatar

Dus dit betekent het eind van Disney premium. Niemand betaald 30 euro voor een film die 3 maanden later voor iedereen die het basis pakket heeft gratis te zien

Ingveldur

Avatar

Dat Mulan na 3 maanden gratis werd was bekend toen deze op de stream van Disney + kwam. Toch hebben een hoop mensen deze aangeschaft

Fluffer

Avatar

Wie wil nu voor zo’n aanbod betalen?

NieuwsFilm

meest populair